Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord olunca isim ile biti$ik oluyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sanırım önceden Zorm veya başka bir dll kullanıyordun nickin başında Lord yazması için event tarzında bir eklenti yapmışsın onu silersen düzelecektir.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Mesaj tarihi:
hll valaha baska bişey demiyorum.ilk defa nebula scpleriyle gelmeyen bir arkadasa rastlıyorum..tebrikler :) sonunda sphere'ın kendi scpleriyle acarak calısmaya baslayan arkadaslardan birisini gormek mutluluk verici.

*!alkışlar*[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
Selamlar , Evet arkada$lar R402'deki bazı errorleri çözemedim , düzeltemedim.

Error ; ERRORBugfix.scp,688)Can't resolve

ßirde $unu istiyorum , bende newbie silahların üstünde newbie yazmıyor.ßunu nasıl düzeltebilirim.

ßir$ey daha , silahı tıkladığımda silahın min ve max dmgleri ve hızı'nın yazmasını istiyorum.ßu scripti gönderebilecek olan varmı...

Saygılarımla ...
Mesaj tarihi:
Oncelikle target aldigin item'da tanimlamasi yoksa hata verir.

newbie olayina gelince spheretables'ta skillclass 0'in altinda on=@login trigger'i var. onun altina eger newbie ise message [newbie] seklinde mesaj verdirebilirsin.

damage olayi ise butun silahlarin uzerine [damage: ] olmasi lazim o sekilde yaz.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997
a.k.a Vikont De'valmont
Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!
  • Yeni Oluştur...