Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Tools: Earth Totem yazıyor ne yapmam gerek nereye gitmem gerek gerçekten muhtacım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sorunu anlayamadım[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Ben şimdi shaman'ım Totem koyamıyorum ! koymaya çalıştığımda Earth Totem yazıyo :( ne yapmam gerek...kusura bakmayın heyecandan biraz fazla eksik yazmışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ben hiç shaman oynamadım.belki bir iteme ihtiyacın olabilir totem koymak için..totem i koymaya çalıştığında verilen hata ne tam olarak earth totem needed fln mı yazıyo benim bildiğime göre earth totem shamanların kullandığı bir totem çeşidi[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 http://www.thottbot.com/?i=205 aradığın şey bu olabilir[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Orcsan Den'in in cikisinda sagdan git (Shaman trainerin oldugu taraf) Lazy peonlardan birinin orada Hidden Valley e giriş var oradan alabilirsin toteminin görevini. Totemi alipda bi şekilde kaybettiysen bişi diemeyecegim.[signature][hline] [Bu mesaj Regalya tarafından 27 Şubat 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Orcsan eğer thottbot a bakcaksın =).(trollsende) Ama eğer Taurensen başlangıç kampında bir kız var onla konuşursan sana birkaç eşya getirmeni karşılığında sapta yapacağını söyliyecek. Eşyaları getir saptayı al ve Kodo Stone denilen yere giderek saptayı iç. Karşına Minor manifastation of earth çıkıcak konuş ve verdiği eşyayı questi veren kıza götürerek tamamla. Earth totemin elindedir. lvl10da fire totem questi lvl20de water totem ve lvl30da air totem questi geliyor.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 totemin questini yap sanirim lvl6 da veriyolar. lvl10da da fire totem questi var. lvl20 water, lvl30 air. her 10 lvlda bir yeni bisi vermeleri guzel olmus. bi tek 50 de yok sanirim.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 çok teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar