sj_sero Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Selamlar Arkadaşlar. Hosting Satışlarımız başlamıştır.. Hızı test etmek için www.webciler.com u ziyaret edebilirsiniz.Oldukca yüksek boyutlu bir php nuke sitesidir hızı görmenize yardımcı olacaktır.. :D Satışlarımız www.webciler.info adresinde başlamıştıştır. Ayrıca : Uygun ve hit getirebilecek projesi olan arkadaşlara ücretsiz hosting ve domain anında saglanacaktır iletişim : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bu bedava olayını nasıl belirleyeceksiniz? Yani benim var mesela bir projem..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 musteri olarak: fiyatlar ve olanaklar cok iyi ancak kaliciligindan emin olabilseydim alabilirdim buradan hosting tek kisiye bagli kisisel kurulus olarak gordugum icin bir gelecek goremiyorum ne gibi bir garanti verebilirsin dersem verilecek bir garanti yok gibi geliyor neyse basarilar bakarimki uzun zamandir ayaktasiniz o zaman musteriniz olabilirim mesela[signature][hline]alkolik pAAL' 05 [Bu mesaj tAKA tarafından 27 Şubat 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar