Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merdiven Altından Geçmek...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Diger topicleri aradım ama bulamadım yada yanlıs sekilde arattım sorunum şu binek üstündeyken playerler bazı kapılardan geçemiyo mesela cove girişteki ne yapmam gerekiyo acaba bir yardımcı olsanız yad arama motorunda ne diye aratıyım?
Mesaj tarihi:
tahminimce mul dosyalarında sorunlu.
uo yu yeniden yüklersen yada başka static0 staidix0 mul felan dene map0.mul ü değiştir. sorun mullerde dir büyük ihtimalle.
bende de bi ara player charlar şehirdeki merdivenlerden inemiyor ama gm char merdivenden ine biliyordu.
bu sorunu static ve staidx mullerini değiştirerk düzelttim.
sende dene olmassa tekrar yaz bişiler başka bi yol düşünelim.

NOT: burası Konu Dışı , Garbage , Yeni Gelenler , yada hede hodo topiciği değil gidin başka yerde böle saçma cevaplar yazın bilmiyorsanız okuyun ve kapatım sayfayı.yada cevap vermeyin.sizin gibi insanları anlıyamıyorum.herhalde ram lerim yetmiyo o kadar dedi babam seni 400mhz yapalım diye ben israr ettim 333mhz de çalıyorum o yüzden herhalde.... [signature][hline] [NOS]RedHotRyder
Mesaj tarihi:
Saol kardes de bence mullarla alakalı diil cunku reınstall yaptım yıne olmuyor. dıger arklarda benım servere baglanınca ınemıyolarmıs.
Mesaj tarihi:
Dalga geçenlere kızıyorum çünkü cevabı ekleme zahmetine girmiyorlar.

Dostum ilk önce sphere ile ilgili yazıları oku sonra sor yada arama yap..

www.paticik.com/scripts bölümünde gerekli sorunun cevabı var. sphere.ini ayarlarında[signature][hline]Level Sistemi + 80 yeni yaratık + 20 yeni silahlar + 20 yeni zindan + 20 yeni binek + hergün bir event... daha neler neler...

www.chaos.gen.tr
Mesaj tarihi:
sphere.ini

///////////////////////////////////////////////////////////////
//////// Game Mechanics
///////////////////////////////////////////////////////////////
// Min height for mounts to pass under ceilings (0 = not checked)
MountHeight=0
Mesaj tarihi:
Sanırım sizde benim yazımı okumadınız ben size aradım ama ilgili konuyu bulamadım acaba ne diye aratıyım dedim sizde bana arayın diyorsunuz. Neyi arayım?
Mesaj tarihi:
gm charla inebiliyormusun merdivenlerden yada kapılardan geçebiliyormusun.
ben genede sphere.ini değilde mul ler den dir diyorum reinstall diyosunda.bi ihtimalde patch derim , client version derim , bi bunlarıda değiştirip denersen ve tekrar sorunnun devam edip etmediği hakkında bilgilendirirsen gelecekte böyle bi sorun olursa arayanlar için ii olur.[signature][hline] [NOS]RedHotRyder
Mesaj tarihi:
evt yazını tam okumadım ama sunu ara demekte yanlıs olur direk cevabı vermek daha dogru değil mi?

bu arada taz tamamen yazmıs o sorunu çözmedi mi?[signature][hline]Level Sistemi + 80 yeni yaratık + 20 yeni silahlar + 20 yeni zindan + 20 yeni binek + hergün bir event... daha neler neler...

www.chaos.gen.tr
Mesaj tarihi:
Cok Saolun.. Ama bişey daha sorsam ayıp olur mu dragon a elan binemek istiyorum ama patchi yokh hells temple sitesindensde bişey anlamadım ultima ile ilgili hic bir sey bulamadım orda bildiginiz saglam bir pacth yada verdata varsa linkini verebilirmisiniz?
  • Yeni Oluştur...