Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk adamı ağlatır

x_down

Öne çıkan mesajlar

eet melek yuzlu kobralar.. insanlik nereye gidiyo.. ben ilk kez asik oldugumda 2 yil surmustu ve platonikti.. aslinda ole bisidiki sanirim acaip kafa buldu bennenn.. ne se ya aciydi ama cok aciydi bea.. falla ben ben olali boyle keder gormedim.. nese yaf.. ama bi daaa asik olmak mi? neden olmasin belki bu sefer dooru kisi olucak.. nese yaf bu arada ben yaniim adim melek ..
nese ii bakin kendinize ve kalbinize :)[signature][hline]who said that there is a love? so funny
Sosyal ağlarda paylaş

Yuh. Nerdeyse " ee şey ben ayın 25 inde aşık olmak isitiyorum ama 28inde vageçicem" gibi diyalog çıkcıak nerdeyse. Sizce aşk zaman mekan ve irade dinlermi! Zaten dinlerse aşk olmaz bence.[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Sosyal ağlarda paylaş

şu topiğe cevap yazmayım diyorum zorluyosunuz ama olmaski..

girmeyin damarımıza kardeşim.. bizde o aptal duygulardan taşıyoruz, kıpraştırmayın.. :([signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
uncla, 25 Şubat 2005 22:21 tarihinde demiş ki:
keşke duygusuz canlılar olsaymışız diyorum çoğu zaman..

acısının hastasısınız hatta köpeğisiniz
doğanız bunu gereektirmekte.
zevk almaya bakın;)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi
Sosyal ağlarda paylaş

oldum we hala arada bi uğrar öle dalgınlık anlarımda! of ya offf zor hemde çok zor...yemişim aşkını ya...bundan sora kimsei istemiom hayatımda..erkekler bni bunalıma sokuo[signature][hline]now it's my time
it's my time to dream
dream of the sky.....
..I stand alone feeling your sting down inside me I'm not dying for it
..I stand alone everything that I believe is fading...
Sosyal ağlarda paylaş

tikemiyorlar di mi..
neyse..

ben 2.kez aşık olmuş durumdayım..
ilk aşkımı görüyorum aradabir..Hala bir insan bir dost olarak inanılmaz iyi birisi ama bir sevgili oalrak artık çok uzak bana..O öğretti bana hayatta bir çok şeyi..Acı çekmeyi,beklemeyi öğrendim abi var mı ötesi..Ben ilk mesajdaki tavsiyeyi yapmıyorum..Hayatı yaşayacaksanız aşık olun..Mutlaka olun..Gerçi bu böyle bir şey değil..Yani harbiden nerden geldiği belli olmuyor..Bi bakıyorsun hayatın o olmuş..Noldu lan diyorsun kendi kendine..Yok cevabı..Seviyorsun işte..

Şu an hayatımın 2. aşkını yaşıyorum..Çok acayip gidiyor bakalım..Aşkım uuzn sürecek o kesin ama birlikteliğimiz uzun sürer mi?işte orası meçhul..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...