x_down Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 abi gerçek aşık oldunuz mu?zaten olduysanız anlarsınız beni.çok acı çektim ve çok uzun sürdü. aşık olmanın en güzel zamanı ilk zamanları hiç bi şeyin farkında olmuyosunuz ama sonra anlıyosunuz onsuz olmuyo...ve sonra hep korktum aşık olmaktan o yüzden bütün kızlardan kaçtım..size tavsiyem asla aşık olmayın ve olcaksanızda o ilk ve son aşkınız olsun... CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Aşık oldum ve bir daha olmayı düşünmüyorum :) Düşünmeyince olmayacağımdan da eminim...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Ask hayat boyunca bikac kere gelir derler zaten, cok kisiden hoslanabilirsin ama sadece bi iki kisiye asık olabilirsin. Hayata korkarak bakmanın ya acı cekersem demenin bi anlamı yok, acı cekmeden hatalarını goremezsin cunku.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 birinin imzası vardı, aşk çiş gibidir gelirse tutamazsın diye XD[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: x_down, 20 Şubat 2005 19:17 tarihinde demiş ki: size tavsiyem asla aşık olmayın ve olcaksanızda o ilk ve son aşkınız olsun... CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM...! yalniz tavsiyene bittim =P genelleme yapmamak gerekir,durumuna,a$kina,adamina göre her$eyine göre dei$ir...[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 aşık olmamak nası tavsiye ediliyor beni alkım almadı. o insanı bulmuşsan zaten aşk ı tutamazsın.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x_down Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 o da doğru aslında...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bir yerde aşk varsa ordan mantık uzaklaşır. e aşık olmadığıma göre baya mantıklıyım?[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bi rüya diolar aşk için...hiç olmadım .ama tatmak istemiyorum çevremdeki acı çekenleri görünce o yüzden hep temki,nliyim bu temkinlilik bana aşkı diil sevgiyi bile tattırmıo :([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 aşık olmak mantıksızlık mı? değilse mantık neden kayboluyor?[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 aşık olan adamın ne yapacağı belli olmaz aşık olmak mantıksızlık deil olunca mantıksız oluyorsun..[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak [Bu mesaj Ferrero tarafından 20 Şubat 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 tamam biliyorum da mantıklı bir iş yapıp sonucunda mantıksız olmak çok ilginç geldi :))[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Aşk adamı güldürürde...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Bu bahçelerde kaç çiçek sulandı, kaç çiçek sarardı !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Platonik olan aşk acıdır 4 haftadan sonra ağlatmaya başlar. Karşılıklı olan aşk ayrılık gerçekleştikten sonra ağlatmaya başlar. Platonik olan aşk kafayı yedirtebilir aman dikkat.[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Evet bir kere gerçekten aşık olduktan sonra aynı duyguları tekrardan yakalamak çok zor yada imkansız olsa gerek. daha hayatım bitmediği için bu konu hakkında kesin bir yorum yapamam ama elinde sonunda hayata devam etmek lazım, daha iyi veya daha kötü.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 aşık oldum iyikide oldum.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bugun msnde 3 kıza ilan-ı aşk ettim. 1 kabul 1 çekimser 1 red cevabı verdi. ama umrumda değiller[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Arnex Group Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: LevieMaxilack, 20 Şubat 2005 21:39 tarihinde demiş ki: Platonik olan aşk acıdır 4 haftadan sonra ağlatmaya başlar. Karşılıklı olan aşk ayrılık gerçekleştikten sonra ağlatmaya başlar. Platonik olan aşk kafayı yedirtebilir aman dikkat. aslında aşk her türlü acı verir galiba.. gerçi karşılıklı nasıl olur şahsen bilmiyorum ama orası da tahmin... aşık olmayan adam olmaz! insan olmanın gereğidir o duyguyu tatmak. acı verse de... naapalım "yandım yandım, piştim" demiş birileri...[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 sende amma açgözlüsün :-P[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ask guzeldir be.adama neler yaptırır.ztaen manyagım asık olunca iice manyıyorum[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Demon_of_Hell, 20 Şubat 2005 23:48 tarihinde demiş ki: bugun msnde 3 kıza ilan-ı aşk ettim. 1 kabul 1 çekimser 1 red cevabı verdi. ama umrumda değiller nasıl "ilan-ı aşk" bu? umrunda deiller ama aşık olduğunu ilan ettin? yalancısın galiba... vay adi :D[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 zaten 3 kişiye etmesinden belli değilmi :lol:[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Ardeth, 20 Şubat 2005 22:22 tarihinde demiş ki: Evet bir kere gerçekten aşık olduktan sonra aynı duyguları tekrardan yakalamak çok zor yada imkansız olsa gerek. +1 ben aşık oldugumda acıyı hissedemedim , bogazım dügümleniyordu karnıma kramplar giriyordu hatırladıkça ama nedense acı duymuyordum sanki mutlu oluyordum o şeylerle . acısı bile tatlı oluyor aşkın. şimdi o duyguları yaşayabilmek için yatıp kalkıp dua ediyorum ama olmuyor o hayaller o yalnızlık o ümitler hepsi ayrı bir zevk.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 aşıgım ve son aşkım..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoidandroid Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 7 yaşından beri aynı kıza aşığım ama şu anda çok derine atmış durumdayım yaşayabilmek için o kadar uzun ki arada sevgili olduğumuz yıllar da oldu ama baya bi senedir görmüyorum bile geçen sene mesajlaşabilmiştim çok kısa ablasının sağlığı çok kötüydü[signature][hline]screw you guys , i'm goin' home ... a.k.a. Marvin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar