Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gedikli swgciler / satışçı swgciler

Sufi

Öne çıkan mesajlar

oyunun her türlü olumsuz yanına rağmen umudunu yitirmeden inatla oyunda kalan, account yaşı 1 yılı geçen/yaklaşan sw evreni hastası oyuncuları bilelim dedim. benim bildiklerim/aklımda kalanlar (eclipse server'ı için):

sufi/elphame (bu benim, tabi ki ilk sırada olacağım. başlığı ben açtım ve paticikteki en eski oyuncu kadar eskiyim :-p)
enako/ainas (forumdan unity100 diye tanıdığımız sw hayranı arkadaşımız)
madturk/toi
sad/sadness (forumda sadats2, diğer karakterinin ismini gizli tutma çabası olmadığı için affına sığınarak yazdım)
arnaviscaa
sgecca
revhas
taylan
mirally
dethatt
elvon
nalein
varyemez
infletus (forumda twilight)
de'ren (forumda gilean)

bildiiğm halde uzun süredir görüşmediğim için unuttuklarım olabilir, affola.

[hline]

satışçılar:
enaxa (rip, eski adıyla DL kurucusu, accountunu sattı, hepimizi sattı yani :-p, forumda levent)
devvo (forumda da2019, hesabını kapatmakla kalmayıp gidip COH modu oldu. kınamaktan öğk olduğumuz arkadaş :-p)
eaglef (forumda codmaster, gitti, geldi, yine gitti)
muhendis (forumda enginar. yok oldu, disappear oldu, disintegrate oldu :()
cicio (forumda ears, bu da disintegrate oldu :()
sne (forumda sin. jedi açtı, accountunu sattı. satışçılar kralı ünvanını aldı)
beyaznoc (ilk jedi olan türk idi. terketti gitti bizleri)
norton ailesi
vanthoi
meelou (forumda athea, karakteri eclipse serverında değildi ama ilk başlayanlardandı. sattı bizleri, kınıyoruz)
popeye (karakter ismini bilmiyorum, athea gibi kettemoorda oynuyordu. sonuç olarak bu da satışçı çıktı :-P)

[hline]

adı aklıma gelmemiş arkadaşlar gücenmesinler, beşer şaşar :-) biz de şaşarız. unutulmuş isimleri hatırlayanlar yazıverirler, olay biter.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004

[Bu mesaj Sufi tarafından 31 Ağustos 2004 15:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sufi, 31 Ağustos 2004 15:19 tarihinde demiş ki:

[hline]

satışçılar:

devvo (forumda da2019, hesabını kapatmakla kalmayıp gidip COH modu oldu. kınamaktan öğk olduğumuz arkadaş :-p)

[hline]

Olduk da kötü mü oldu, ben çok keyif alıyorum, etrafımdaki arkadaşlar da çok keyif alıyolar. :D

Bi araştırın bakalım, ben üşenmedim araştırdım, ben oyunu bıraktıktan sonra account iptallerinde (Türkiye'den) patlama yaşanmış. :-P

Forum alanımızda sticky olan Oyuncu listesine bakarsanız RIP ve FrF üyesi bir çok arkadaşımızın aramıza katıldığını görürsünüz.

Çağrım SWGden sıkılan tüm arkadaşlara:

Sizleri buraya bekliyoruz.

8-)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...