Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 oyunun her türlü olumsuz yanına rağmen umudunu yitirmeden inatla oyunda kalan, account yaşı 1 yılı geçen/yaklaşan sw evreni hastası oyuncuları bilelim dedim. benim bildiklerim/aklımda kalanlar (eclipse server'ı için): sufi/elphame (bu benim, tabi ki ilk sırada olacağım. başlığı ben açtım ve paticikteki en eski oyuncu kadar eskiyim :-p) enako/ainas (forumdan unity100 diye tanıdığımız sw hayranı arkadaşımız) madturk/toi sad/sadness (forumda sadats2, diğer karakterinin ismini gizli tutma çabası olmadığı için affına sığınarak yazdım) arnaviscaa sgecca revhas taylan mirally dethatt elvon nalein varyemez infletus (forumda twilight) de'ren (forumda gilean) bildiiğm halde uzun süredir görüşmediğim için unuttuklarım olabilir, affola. [hline] satışçılar: enaxa (rip, eski adıyla DL kurucusu, accountunu sattı, hepimizi sattı yani :-p, forumda levent) devvo (forumda da2019, hesabını kapatmakla kalmayıp gidip COH modu oldu. kınamaktan öğk olduğumuz arkadaş :-p) eaglef (forumda codmaster, gitti, geldi, yine gitti) muhendis (forumda enginar. yok oldu, disappear oldu, disintegrate oldu :() cicio (forumda ears, bu da disintegrate oldu :() sne (forumda sin. jedi açtı, accountunu sattı. satışçılar kralı ünvanını aldı) beyaznoc (ilk jedi olan türk idi. terketti gitti bizleri) norton ailesi vanthoi meelou (forumda athea, karakteri eclipse serverında değildi ama ilk başlayanlardandı. sattı bizleri, kınıyoruz) popeye (karakter ismini bilmiyorum, athea gibi kettemoorda oynuyordu. sonuç olarak bu da satışçı çıktı :-P) [hline] adı aklıma gelmemiş arkadaşlar gücenmesinler, beşer şaşar :-) biz de şaşarız. unutulmuş isimleri hatırlayanlar yazıverirler, olay biter.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 [Bu mesaj Sufi tarafından 31 Ağustos 2004 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 beni hatırlamışsın yeter o bana:D ama eclipse bitti benim için yaşasın infinity serverı:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 eklemeyi unuttuk: satışçılardan: bonepart: geldi, swg evreninde osurdu, gitti.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 gittigimi kim sole :) beyaznoc / Aranel burda :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myzreal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Bakalım gelecek benim için ne diyecek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 insan biraz ses çıkarır beyazcım. gittin sandık valla.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 [Bu mesaj Sufi tarafından 31 Ağustos 2004 15:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 yok hep burdayim okuyorum her seyi de yazma konusunda biraz tembellik var... bu arada gidenler arasinda vanthoi var oda tam gaz devam hala serverin en disli loot hunteri olarak devam ediyor ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 eh uzun süre görüşemeyince böyle oluyor :D seni ve vanthoi'yi gedikliler bölümüne alıyoruz :)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Sufi bizi unuttun be abi 8 ayı geçti biz de başlayalı :)[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse TKM-Master Rifleman-Fencer "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 banane 1 yıl olmamış:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 biraz daha yaşlanman lazım. gediklenmek kolay değil.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 tabii herkes tamam ama sgecca nın unutulmuş olması beni üzdü. Neyse sufi canın sağolsun :([signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer Sinny Sungur Master Riflemen-Master CM Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 anaaa dikkatli bakınca gördüm çok çok özür dilerim sufi /Bow[signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer Sinny Sungur Master Riflemen-Master CM Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 unutur muyuz ayıp ettin :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 heh hatirlanmak guzel sagol Sufi. ama suan kufur etmek uzereyim yani su main in jedi olmasi quest olayinin cikmasi yuzunden. neyseki warp i cozmuslerde name lerin renkleri bozulmus pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Oha beni bile unutmusun[signature][hline]I am the haunter of the embracing dark. I am the bringer of fear. I am the scorner of peace and tranquility. I ride the stormcloud and the night! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Sufi, 31 Ağustos 2004 15:19 tarihinde demiş ki: [hline] satışçılar: devvo (forumda da2019, hesabını kapatmakla kalmayıp gidip COH modu oldu. kınamaktan öğk olduğumuz arkadaş :-p) [hline] Olduk da kötü mü oldu, ben çok keyif alıyorum, etrafımdaki arkadaşlar da çok keyif alıyolar. :D Bi araştırın bakalım, ben üşenmedim araştırdım, ben oyunu bıraktıktan sonra account iptallerinde (Türkiye'den) patlama yaşanmış. :-P Forum alanımızda sticky olan Oyuncu listesine bakarsanız RIP ve FrF üyesi bir çok arkadaşımızın aramıza katıldığını görürsünüz. Çağrım SWGden sıkılan tüm arkadaşlara: Sizleri buraya bekliyoruz. 8-)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 işine bak pis bücür... :D[signature][hline]Revhas of Eclipse (R.I.P) Master Rifleman - Master Swordsman - Fencer Imperial Colonel Satto of Eclipse (R.I.P) Master Doctor - Master Politician - Artisan Mayor of Hi'lal City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Revhasa +50000000000 diyorum ekleme de yapıyorum. Bari burada reklam yapmayalım......) :)[signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer Sinny Sungur Master Riflemen-Master CM Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 yaşasın gedikliler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paragon City hatırası: :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ismim gecmisken tekrar bi meraba diim. tabiki onemli degil doru dusunmusun. 2 charin ismini gizli tutmuyorum bolece daha cok aksiyon yasiyorum :) sevgiler saygılar[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 öhm.ben sufiden tam 1 gün önce başladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 sen yine niye ortalarda yoksun eive?[signature][hline]Revhas of Eclipse (R.I.P) Master Rifleman - Master Swordsman - Fencer Imperial Colonel Satto of Eclipse (R.I.P) Master Doctor - Master Politician - Artisan Mayor of Hi'lal City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheLastJedi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ..... [Bu mesaj TheLastJedi tarafından 01 Eylül 2004 14:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar