Arnaviscaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 foto moto yapıştırıp dur ma lam devvo pis satışcı seni , bu kötü cizgifilm oyunun fotosunun burdan kaldırılmasını talep ediyorum.. Arnaviscaa (Master of all - unguilded) Arnavisca (Dark Jedi -unguilded) Dacio (Master of buffer-unguilded) [Bu mesaj Arnaviscaa tarafından 01 Eylül 2004 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Gedikli olurmuyum bilmem ama sessiz sedasız haziran 2003'ten beri devam ediyorum oyuna. Hoş asıl rekorum osi atlantic'de, account 1998'den beri var ve hiç kapanmadı. bu şekilde de devam ederse belki oğluma bile gösterebilirim :) iyi oyunlar.[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 benim de accountum geçen sene eylülden beri var... ama bu 2 aylık sureç içersinde sadece 4 ay aktifti o da var :) şu an aktif ama baya uzun bi sure de aktif kalcak sanırım en azından şu wow oturana kadar.. bi de jtl yi de gorelim ona gore bakalım napcaz...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 evet bildiğim gedikliler içinde elesso ve kumadam da var. elesso'nun eive'sini satışçılara mı gediklilere mi yazacağıma karar verememiştim :-) eklenen gedikliler: eive (forumda elesso, kutularımızı beraber sipariş etmiştik, ben meşgul olduğum için kutuyu aldıktan 1 gün sonra kurabilmiştim) kumadam (oyunda seyrek rastlaştığımız için unutulanlardan oldu, hoşgörüsüne sığındık) soulreaver ailesi (jiwa, explorer, venoms) sonicflower raup tulay/gulay (satışçılara mı alsaydık acep?) xaiyn silmaril (sattı mı acep?) sh'yl/cyanide' (bu arkadaş için de sattı mı acep diye soralım, bilen vardır) degoe abicim seni malesef aşağıdaki isimlerle beraber gediklemeye yüz tutanlar kategorisine alıyoruz: tysre degoe sessiz emrellius mirally (gedikli listesinden buraya taşıdık, tarihlere bakınca böyle oldu yani) uuralp azermann gladmir burakstlin qemre arkhonen (bu bölümde çok fazla isim var aslında ama ilk aklıma gelenler bunlar oldu) gediklileri neye göre ayırdığımı soracak olursanız; oyunun avatürk tarafından türkiye'de satılmaya başlandığı tarihten önce yurtdışından alarak oyuna başlayanlar gedikliler listesine giriyorlar.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 huh satışçı olmuşum.ama elde olan sebeplerden değildi :)[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 oyunda bildiğim 2 bothandan biri olan cicio sen nerelerdesin nerdeyse 1 sene oldu forumlarda hep varsın ama oyunda hiç yoksun??? halbuki sen zamanında madturk ile birlikte kral gibiydin server da :D[signature][hline]Revhas of Eclipse (R.I.P) Master Rifleman - Master Swordsman - Fencer Imperial Colonel Satto of Eclipse (R.I.P) Master Doctor - Master Politician - Artisan Mayor of Hi'lal City [Bu mesaj revhas tarafından 01 Eylül 2004 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 unuttuğumuz iki satışçı: gunn (kettemoor) blackrose (kettemoor) bir de gediklilerden: julien/korrak hlikus (kettemoor)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 [Bu mesaj Sufi tarafından 01 Eylül 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ehe kette de isim bitti, ris armor tamam..artik eclipse e dadaniorm :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ottomans Guild'ide Sapasağlam duruyor; 1.Gazap Azap 2.Alperen [ Jedi ] 3.Ustad 4.Akperen [ Jedi ] 5.Varyemez [ Serverimizin Buffcusu ve Gülü :D ] 6.Zorbey 8.Alpogo [ Jedi ] 9.Delidumrul 11.Ommar 12.KaBuS [ Jedicik :) ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 uzun zamandır bakmıyordum forumlara burdan bir selam veriyim dedim. space expansion çıkınca (çıktımı yoksa? bilmiyorum valla) açıcam accountu görüşmek üzere[signature][hline] Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ehheh bizde varız. en azından gelicegin gediklisi. online suresi bakımından coktan gedikli :)[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Suficim beni de koyasın bi yere :) satışçılar galiba :) Forfink Wandu[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 aldık seni satışçılar listesine forfé :) satışçılardan: forfink (forumda estel_anorien, başta herşey iyiydi, sonra gidenler kervanına o da katıldı :()[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bu arada evet, ottomans guildi fire vermeden 1 senedir ayakta. hepsi de gedikli swgcilerden. guildcenek tebrik ediyoruz hebisini :)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ben satmadim mesela. Holo bilem verdik gildcene cümle aleme siz döner kesin diye.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Dur bakalim daha bir sene oldu, oyun daha yeni basladi sayilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Axl_GnR Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Gediklenmeye 1 ayı kalan 2 kişi geldi aklıma. Oyuna aynı gün başlayan indoril ve Hirhamir(Teria). İnsan kendini unutamıyo tabii.[signature][hline]Ben Jack'in dışlanmışlık hissiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 gediklenmeye yüz tutanlara aldık bu isimleri de :) buyrun gediklenin kurtlanın siz de :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: hilikus, 01 Eylül 2004 23:39 tarihinde demiş ki: ehe kette de isim bitti, ris armor tamam..artik eclipse e dadaniorm :) ehe bi cantina faciası daha mı yapsak acep :P bu arada yuh abi 1 senede anca tamamladın şu armoru oeh[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orcun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 aa bende 1 yildir oynuom ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 sufi çok ii düşünmüşsün bu konu başlığını kim gitti kim kaldı görebiliyoruz artık yannız emrellius ile tysre yi yakın zamanda görmüştüm gibi geliyo sanki bana bu aradaben de daha çok kısa bi süredir oyundayım ama ilerde ben de gediklilerden olucam merak etmeyin :) gerçi oyuna wakit ayıramama nedeniyle bu ayın 12sinde acc.um kapanıcak ama kapana açıla oyuna dewam edicem çook uzun bi süre [signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 05 Eylül 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emr00 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Lol cahilligimi bagislayin.Gedikli ne be?? :)) Valla oyunu bu kadar gelen sey varken birakirmiyim bee Sevgili oyuncunuz Emrellius :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bak bilmişim emrellius hala oyunda :) ayrıca azermann da hala oynuyo sufi onu da gördüm geçen[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emr00 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Yuh yaa saat kac olmus uykumda geldi :P Neyse.Birakilirmi bu oyun beaaa.Daha jetpackimi takicam,mand armorumu giyecem sufiyle imp jedi avlicam :) Neyse gedikli nedir ögrendim.Bir seyden kolay vazgecemeyen,bagimlisi olan gibi bissi. Ulen JTL'si var,yeni gelicek silahlar var.En önemlisi yeni gelicek jediler var :) birakilirmi yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 emrellius, azerman, tysre için oyunu bıraktılar demedim ki bomb. gediklenmeye yüz tutanlar bölümüne aldık onları. :) bu arada hepimiz aynı pa'dayız zaten. oyuna bu aralar seyrek giriyorum tamam ama o kadar da salmadım işin ucunu :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar