grind23 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Daha önce de topic açmıştım ama neden silindi bir anlam veremedim Söylemek istediğim şu : artık bir server da stafflık yapmak istiyorum sphere ve uo(in-game) bilgimi msn de vereiblirim staff arayanlar lütfen ulaşsınlar ya da msn bıraksınlar [email protected]
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ya madem silinmiş neden tekrar açıyosun...demekki öyle bi topic istenmiyo...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 artık böle topicler yasaktı sanırım yanlış hatırlamıyosam[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]KO Ares Server - Orc Rogue [b]KO Ares Server - Orc Priest
sonkullanici Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Benım Serverde Seer Yada Counsoller Olursan Gel Msn[signature][hline]Bos Durmak Gunahtır.Calısmak Sevap Calıs Ne duruyon Sende Bır Sey Yap Cogalır Yoldasım Gor Nıce Ahbab Zenginisen Ya Bey Derler Ya Pasa Fıkara Isen Aptal Derler Ya Cingan Hasaaa Garibim Engin Ol Uyma Cahile Seytanın Kazancı Nahıle Hıle Sana Ad takarlar Uzulme Bıle Zenginisen Ya Bey Derler Ya Pasa Fıkara Isen AptalDerler Ya Cingan Haaasaaaaa.!!!!!!!!!!! Pes Vallaha Ne Güzel Soyluyon :))))) Davul'un Sesi Uzaktan Kulağa Hoş Gelir
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 çok pis bir imza olmuş bu.. kaç satır saymaya gerek bile duymadım[signature][hline] ------ Nixdorf ------ Pozitiff
phantomstar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Forumlardan uzaklaştırılıcağımı bilsemde yinede yazıcam bu nasıl bir topictir ? Açık soyluyorum bana gore topic i acan arkadaş "salak".Gel bizim serverda "counsellor" ol diyen insan ondan da salak.. hala boyle topicler acılıyor o kadar uyarıya ragmen allah sabır versin mod lara
grind23 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ilk önce sen doğru konuş senin kimseye salak deme hakkın yok tamam mı eeğer gelip counselor bilmem ne ol demiceksen konuya girip neden salak salak şeyler yazıyosun salak sensin istediğim belli şey belli sen forum guardı mısın?
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bu konuda o kadar çok topic açıldı ki[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]KO Ares Server - Orc Rogue [b]KO Ares Server - Orc Priest
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 grindin staff olduğu bir server...hmm baya renkli olabilir...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konu yukarı çıkmasın diye müdahele etmeyecektim. Madem yukarıda hatalar zincirini belirteyim. grind23 *!Daha önce de topic açmıştım ama neden silindi bir anlam veremedim...* paticik kuralları: http://forum.paticik.com/view.php?id=75154 *!- Serveriniza yetkili aramaniz, yetkili olacaginiz bir server aramaniz, serveriniza sponsor aramaniz, sponsor olmak uzere server aramaniz vb. konular bizi ilgilendirmiyor, bu tip 'sari sayfalar' konulariniz sorgusuz sualsiz siliniyor, * Daha kurallar ve işleyiş hakkında nasıl davranacığını bilmeyen bir kişi ! iyi bir serverda ! nasıl stafflık yapabilir. Kaldıki benim anladığım, öylesine zaman geçirmek için istekte bulunan kişilerin ne kadar ayakta kalabilir oyunda ve faydası ne ölçüde olur. phantomstar kardeş bırak bunlar yaptı ama sen yapma. Başkasının yaptığı dengesiz hareketlerin cezasını sen niye çekeceksin!?.. Son olarak belirtmek isterim ki, daha fazla konuyu yukarı çekmeyelim ne olur.
grind23 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bak bu kuralları yazdıgın iyi olmuş herkesten özür diliyorum ve konuyu kapatıyorum
Illusion Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Grind hatanı gorup anladıgın icin minnettariz sana.[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane
grind23 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 biraz geç oldu ama gerçekten bıkmıştım abi ondan yoksa böle app ler gibi topic açmazdım anlamanı umuyorum
Spector Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: phantomstar, 26 Şubat 2005 13:02 tarihinde demiş ki: Forumlardan uzaklaştırılıcağımı bilsemde yinede yazıcam bu nasıl bir topictir ? Açık soyluyorum bana gore topic i acan arkadaş "salak".Gel bizim serverda "counsellor" ol diyen insan ondan da salak.. hala boyle topicler acılıyor o kadar uyarıya ragmen allah sabır versin mod lara Lol :)[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 konuyu daha fazla yukarı taşımayalım Pls[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= [b]KO Ares Server - Orc Rogue [b]KO Ares Server - Orc Priest [b]Tr-Game Zenith Uo Vampire Mage
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 hannnınnn hazztrr hıırrrrrrrrrrrrrrrrrrr :hrr:[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Üfle güneşi sönsün, kalbim karataşın ayazına dönsün seni azrailim öpsün, tek dönümsün ömrüm!!!
Onur_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Birisi bana stafflık ne demek açıklayabilir mi? Staff = Yetkili, görevli.... Stafflık = Yetkililik, görevlilik???[signature][hline]B@b senle k3nk olakmı?
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 staff yetkili demek değil,yetkililer demek.staff member yetkili demek.[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
kate Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 lucası tebrik ediyorum onuru kınıyorum...
Goktug Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bab benim $ardimda dev yapalim seni ne dersin ? www.benim$ardim.gen.tr :p[signature][hline]"Thief"
Öne çıkan mesajlar