Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Kapanırken Yapılacaklar Listesi (A.K.A. Uyumayın Wj ler)

SadButcher

Öne çıkan mesajlar

Efem madem kapanıyor 10 günde güzel süre kendime notlar aldım bir takım. Malum programlarımız tekrar tekrar aynı şarkılardan oluşmasın daha renkli olsun diye... 10 günü pati için çalışarak geçirmeye niyetim var.

Şu ara topladığım albümler aşağıdaki gibi varsa istek fikir bekleriz.

Kiss Full Discography (22 Album)
GWAR Full Discography (11 Album)
Grave Digger Full discography (1993-2003)
Eternal tears of Sorrow (Full Discogrphy)
Draconian - Where Lovers Mourn
Mekong Delta Full Discography
Nuclear Assault Full Discography
Brutal Truth Full Discography

bunlar harici birkaç albüm zaten bitti devam ediyoruz. (Bu yukarıda yazdıklarım kısmen albümleri arşivimde olan gruplardı fakat olmuşken tümü olsun dedim.)[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...

[Bu mesaj SadButcher tarafından 26 Şubat 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj SadButcher tarafından 26 Şubat 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Olur tabii doom programı her türlü yaparım orada tek problem Doom arşivimin neredeyse yarısı hiç adı sanı duyulmamış gruplardan oluşması. Yani şahsi fikrim böyle bir program olacaksa Anathema çalmaktansa Al Akhirah, Children of Lesser God çalmak daha faydalı olur diye. Tabi radyo daha popüler şeyler istiyor. Olsun bakarız yaparız karışık :P[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada onuda yaparımda neden böyle birşey söyledin anlamadım. Bütün bunları yaparken aynı zamanda tez için kısa film hazırlıyorum bu tip şeylerse kastettiğin[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...