nonstoppvp Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ya arkadaşlar ustteki topic için özür dilerim oyunu samurai emp kurdum ama. kendi serverimin kurulum programını yada clientlerimi kurup pyuna girmek istedigimde ultimaonline does not appear to be installed correctly die hata veriyo ve oyuna giremiyorum.uo cdmde kayıp bulamadım netten indirdim bu seferde bole oldu yardımcı olun lütfn
nonstoppvp Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ya arkadaslar lütfen yardım edin samuray emp yükledim ama kendi sphere serverimin kurulum dosyasını yada clientlerimi görmüyo uo doğru yüklenmedi diyo oysa normal osiyi açıyo help pleas
Onur_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Tam olarak yükleyememişsin veya zipli olarak alıp direk açmışsın. Arama yap Registry Entry diye çıkacak sonuçlardan bir tanesinde dosyayı bulabilirsin, ama o Aos içindir. Sen onu Samurai Empire için düzenleyip yapabilirsin.[signature][hline]B@b senle k3nk olakmı?
nonstoppvp Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 YA YAPAMADIM GENE OLMADI SAMURAİ EMP YUKLEDİM KENDİ SERVERİME GİREMİYORUM.YA HANGİ SPSERVER SETUPINI YUKLESEM UO APPEARS TO DOESNOT İNS CORRECCTLY DİE HATA VERİYO CLİENTİ AÇINCA Bİ YARDIMCI OLUN LÜTFEN
nopel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Burda Runuo dan Anlıyan Yok Herhalde ? [signature][hline]Her İşin İçine Rap Sokarsan Hiç Bir Zaman Rapci Olamazsin MSN Rapcilarin Sitesi Dünyanın En İyi Ortadünya Serveri Benim Hakkında Düşündükleriniz [Bu mesaj nopel tarafından 26 Şubat 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Kendi serverının connectorunu felam ultimaonline samurai empireye kurmamışsındır belki normal olarak connectorlarda ultimaonline yazar samuraiş empire die direk kurmaz[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
nonstoppvp Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 hayır connu direk samurai empin içine kurdum
Öne çıkan mesajlar