Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yok abi en ii araba NİSSAN SKYLİNE GTR R34

StealthWaRRioR

Öne çıkan mesajlar

türkiye de bu arabadan sadece 1 tane var oda gümrükte beklemede adamın biri getirmiş vergisi fazla olduğu için gümrükte bekliyor.bu sene açık arttırmaya sunmacaklardı %5 hasarlı bir araç.hasarıda araba taşınırken ön tamponunda 7 cm.bi çatlak var.
hatırladığım kadar 25 milyardan satışa çıkacaktı.98 model r33 diye aklımda kalmış.açık arttırmayla satacaklarmış.
sahipi japonyadan getirmiş gümrükte 75 milyar vergi istemişler.jantları felan çelik miymiş neymiş o yüzden baya kabarık bi vergi faturası çıkmış.adam da orda bırakmış arabayı.
arabanın fiyatı hayli düşük diye biliyorum ama yurt dışına çıkartıldığında çok büyük vergiler dönüyomuş.
türkeyede olamamsının sebebi de bence vergi ve arabayı tanıyan çok az insan var.
internette 900 ve 1500 hp arasında videolarını bulmak mümkün.
bir arabaya bu kadar aşık olabileceğimi bilmiyordum.

grant troushmo da almıştım sonra aşık oldum[signature][hline] [NOS]RedHotRyder
Sosyal ağlarda paylaş

r34 m-spec nur bulun görün bi yerden. acaip bir alman versionu.

Bu araba zaten şu an yapımda yok. O yüzden soldan direksiyonu olamaz. Sonradan da alınamıyor. Herşeyi ona göre ayarlanmış çünkü. Aslında bana zor gelen ne tarafta oturulduğu değil vitesi sol el ile atmak olurdu :D[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
walla ister solda olsun isterse saaada ben o motoru 1500 hp ye çıkardıımda zaten araba sollamama gerek kalmııcak yolda beni o hızla gelirken gören zorunluluktan saa çekcek mantıklı diimi yaani..

Bide onun parçalarını getirmekde zor olur en iisi (buarada modifie parcaları) eniisi biz arabayı el ele verip parca parca kaçak getirek ben japponyaya gidip motor bloonu uçaa yükletip getiriom(bavul içinde nası ama heuehuehue)
Sosyal ağlarda paylaş

selamlar skylinegercektende super bı araba ben 2fast 2furious takı sky lıne ı almak ıcın yurtdısına gıttımbenden 200.000$ ıstedıler 200.000$verecektım fakat ertesı gun aracı almaya gıttıgımde 300.000$ ıstedıler bende basıp kufuru tr ye gerı dondum... elimde su an modifiyeli bir eclipsa var araba super nos u da takınca ucuyo aranızda drag yarıscısı olan varsa eclipseyı tavsıye ederım arabanın hem motoru guzel hem kendı ama bıraz eskı ama olsun modıfe ve drag ıcın super bı araba tavsıye ederım ama skyline kadar degil :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Thealon, 23 Ocak 2005 13:03 tarihinde demiş ki:
Skyline modifiye ile 1000 hp üzerinede çıkabiliyor...

o_O[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ]

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...