muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Ya bi scp yazıyorum limanda bi tane vendor olcak adam binicek gemisine bişey yazıcak (mesela kontrat) ve devam edicek :) ama ben kontrat yazdıgı zaman adamın gemide olması şartıyla devam etmesini istiom eğer gemide deilse bişey olmasın gemide mi deilmi nasıl check ettircem ? yapamadım bi türlü
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 region check yap..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 tmm da işte onu nasıl yapicam :(
taz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 if ( = 010d2) sysmessage gemide else sysmessage gemi flag'i bulunamadi endif :p
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 flags cek tazmanyak iyi aciklamis ama su sekilde yapabilirsin or: if ( = 010d2) message @1100 xxx Komudunu Kullandiniz return 1 endif bu sekilde olabilir yani elseye hicde gerek yok.[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz.
taz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 e ben açıkladıysam sen neden aynısını c/p yapıyosun töbe töbe şimdi ben aynısını yapmadım diye bi tane daha mesaj atarsın...
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 gemi flagını bilmem de genelde & operatoru kullanılır flag checklerde??
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: sphere kodlarında şöyle bir kullanım görülmüş: if ( = 010d2) böyle if mi olur yaw. delikanlı if kontrol operatörü kullanır bkz: ==[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün)
muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ehueuh pardon yanlış okumuşum :) [Bu mesaj muratgurel tarafından 20 Şubat 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Rasmus_ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Galiba nebuladaki deniz ticareti sistemini yazıcaksın bende yazıyorum ve burada yayınlamayı düşünüyorum ama sen ben yazıyorum diye yazmamazlık etme çünkü belki benimkinde hata olabilir veya seninki benden daha güzel olabilir.
muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ewt gemi ticaret sistemi yazıom eğer güzel bişey olursa bende eklemeyi düşünüodum :) aslında msn falan varsa haberleşelim belki manyak bişey olur ikimizin yaptıgı :D
mehmet34 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: TaZmAnYaK, 20 Şubat 2005 18:51 tarihinde demiş ki: if ( = 010d2) sysmessage gemide else sysmessage gemi flag'i bulunamadi endif :p Super
Albert Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: TaZmAnYaK, 20 Şubat 2005 18:59 tarihinde demiş ki: e ben açıkladıysam sen neden aynısını c/p yapıyosun töbe töbe şimdi ben aynısını yapmadım diye bi tane daha mesaj atarsın... taz abisi kizma, orda else'i fazla gordu o :p[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!
muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ya allah aşkına deli oldum bilgisayarın başında herşeyi yaptım gemi ticareti ile ilgili sadece gemiden çıkınca ticaretin iptal olmasını yapamıom önce bi item equip ettim timerladım onu 10 saniyede bi check edio du ama buda lag yapar serverda bunun başka bi yolu yok mu zaten o itemli şeyide tam yapamadım hata verio deli oldum bilgidayarın başında yardım pls :(
keyn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 birinci olaraktan checketme işini @EnvironChange e bırak bence ikinciside nerede hata veriyor. edik: checketme :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics [Bu mesaj kaan0489 tarafından 24 Şubat 2005 20:14 tarihinde değiştirilmiştir]
muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 @environchange hakkında hiç bi bilgim yok nasıl kullanılıyor o :(
keyn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 spheretable.scp ye bakıvericen.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 kaan yaw yaptım o şekilde ama bu seferde benim adam bi bakıyorum başka eyere gidio durup duruken ve hemen iptal oluo gemi ticareti daha gemiden çıkmadan iptal oluo yaw msn den konuşak ha burada konuşmak uzun sürüo :) msn: [email protected] pls bi yardım edi ver :)
muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Y bilen yokmu arkadaslar gemiden cikip cakmadigi nasil anlayabilirim gemiden ciktigi anda ticaertin bitmesini istiom ama gemiden ciltigi nasıl yazıom scp olarak
Rasmus_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 msn : [email protected] murat burdan konusabiliriz.
taz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 o dediğin item equip olayı lag yapmaz merak etme ama on=@EnvironChange daha mantıklı olacaktır. on=@EnvironChange {region check} şeklinde kullanabilirsin. alt tarafa gemi region arama şeyini koyarsın yaparsın işte. bu arada evet regionlarda && flags_xx şeklinde kullanıldığı doğrudur ama healing scriptinde böle bişi gördüm ordan yazdım direk. herhalde gemide başka flag olmuyo :)
muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 On=@EnvrionChange if !( == 010d2) asdasd src.tag.asdasd 0 ...... bu şekilde yazıom ama gemiden çıkınca olmuo bunu event e koyuyuom bide başka bi yere koymam lazım
taz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 aslında bir sorun yok gibi gözüküyor region'ın flaglerinde bi sorun olabilir. .show.region.flags komutuyla bak bi orda yazan gibi miymiş flag diye. bi de komik olucak ama eventi playerlara veriyosun demi?
muratgurel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 .show.region.falgs dedim bişey olmadı bu kod yanlış falan dio :) ewt playerlara veriom kontrata tıkladıgı zaman src.events +e_ticaret olarak yazıyorum dier leri calisio event tekiler bitek environchange olmuo ama farklı bi yerde denedim mesela brit den minoc a gidice calısıo ama eğer event + sa gemiden çıkınca olmuo belki environchange gemide kullanılmıodur? :( o zaman nasıl yapıcam ühüü :(
Öne çıkan mesajlar