waafroangel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Selamlar , arkada$lar patinin script bölümüne baktım , 1 tane buldum ama indirilmiyor , acaba siz gönderebilirmisiniz .. High mage Vendor .. Saygılarımla...
circumciser Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 [template vendor_b_mage_high] category vendor templates subsection buy templates description high circle mage buy vendor_b_mage_4th buy i_scroll_blade_spirits {200 200} buy i_scroll_dispel_field buy i_scroll_incognito buy i_scroll_magic_reflection buy i_scroll_mind_blast buy i_scroll_paralyze buy i_scroll_poison_field buy i_scroll_summon_creature buy i_scroll_dispel buy i_scroll_energy_bolt buy i_scroll_explosion buy i_scroll_invisibility buy i_scroll_mark buy i_scroll_mass_curse buy i_scroll_paralyze_field buy i_scroll_reveal buy i_scroll_chain_lightning buy i_scroll_energy_field buy i_scroll_flamestrike buy i_scroll_gate_travel buy i_scroll_mana_vampire buy i_scroll_mass_dispel buy i_scroll_meteor_swarm buy i_scroll_polymorph buy i_scroll_earthquake buy i_scroll_energy_vortex buy i_scroll_resurrection buy i_scroll_summon_elem_air buy i_scroll_summon_daemon buy i_scroll_summon_elem_earth buy i_scroll_summon_elem_fire buy i_scroll_summon_elem_water --------------------------------------------------------- template kendın uyarlarsın al[signature][hline]Always Club Mode On
waafroangel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Tmm yaptım :) te$ekkürler. [Bu mesaj waafroangel tarafından 26 Şubat 2005 16:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar