nexus6 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 paladin arkadaşlar, bir çoğunuzun haberdar olduğunu tahmin ettiğim bir geyiktir gidiyor,paladinleri nerf ettiler, base damage %30 azaldı, seal of the crusader yeniden düzenlendi ve dolayısyla paladinlerin dps leri ciddi anlamda düştü diye. şimdi bu gelişmeler elbette canımı sıktı, özellikle undead horde oyuncularının karakterleri undead değilde humanoid sınıfına sokulması, dolayısıyla paladin in anti-undead özelliklerinin pvp de undeadlere karşı işe yaramaması gibi (dün pvp de wetlands de bir adet undead mage a rastladım, doğal olarak exorcism atmak istediğimde invalid target cevabını alıp yerime oturdum) zaten paladin gibi bir karakterin (normal role playing özellikleri göz önünde bulundurulursa "fear" resistant olmaması ve bahsettiğim gibi undeadlere dokunamaması ayrı bir hikaye... bu oyunu nerdeyse sırf paladin oynamak için aldım desem yeridir.ki bu gelişmeler beni paladin açtığıma pişman olma noktasına getirdi. tamam şu bir gerçek ki paladin takım adamıdır, solo avlanmaya kalksa bayağı kasıyor(yada ben birşeyleri yanlış yapıyorum). ne tam anlamıyla tank yapması ne de tam anlamıyla heal etmesi beklenemez, supporting unit denilen klasmana giriyor(benim bu oyundaki paladinden anladığım). şimdi esas maksat pvp olduğuna göre, bu konuda tecrübeli paladinlere soruyorum ki "tavsiyeleriniz nedir, ne değildir? pvp de paladin nasıl bir strateji izlemeli? daha önce yazılan bir konunun altına aşağıda belirteceğim template i , nedenleri ile yazmıştım.bu düşündüğüm template iyi midir? eksiği gediği varmıdır ? varsa nelerdir? lütfen bir yardım... holy: spiritual focus 5/5 , illumination 5/5 ve divine favor. böylece spiritual focus ile hem interrupt yeme olasılığı yüzde 70 azalacak, hemde divine favorla, illumination u masterlayarak elde edeceğiniz yüzde 100 critical heal ile her critical healing durumunda harcanan mana size geri dönecek. protection:herzaman two handed weapon (sword yada mace) kullanacağım ve primary tank olmayacağım için sadece improved devotion aura 5/5 yapmak yeterli. retrubution: burada blessing of might (çünkü ilerde blessing of kings kullanacağım), seal of crusader (çünkü seal of command kullanacağım), improved retrubution aura (çünkü aura of devotion kullanacağım) ve precision hariç hepsini masterlıyoruz. en sonda artacak 2 puanı toughness a verebilirsiniz, ama healing ile ilginirim diyorsanız improved holy light a o 2 puanı vermek yerinde olur diye düşünüyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 lvl 28 paladinim var çok tecrübeli sayılmam. ama arada saymam ben paladini. ikisi de olabilir diyebilirim. ne bileyim bi gruba girsem priest kadar iyi heal edebilirim. (ileride değişebilir tabi bilemiyorum) ya da tank olarak da savaşabilirim. hepsi için skilleri var ve tamamen talentlerde nasıl gittiğine bağlı. ayrıca solosu o kadar iyi demişsin ama ben gayet iyiyim. 3lvl yukarısını alabiliyorum. pvp hakkında pek birşey söyleyemem. etrafta rastladığım 3-5 horde dışında bir tecrübem olmadı. ama kendini healleyip neredeyse canını doldurman, yüksek armorun vs nedeni ile güçlü baya.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 aslında paladine nerf gelmedi sadece crusader deki bir bug düzeldi. normalde crusader kullandığında attack speedinin artması ama dmg inin normale göre biraz düşmesi gerekiyor. önceden böyle olmuyordu attack speed in artıyor ama dmg in aynı kalıyordu. ben crusader eski halindeykende seal of command kullanıyordum, command crusaderin eski haline göre bile kat kat üstün bence. yani değişen hiç bir şey olmadı. pvp konusuna gelince zaten teke tek pvp pek yapamıyorsun oyunda. herkes grupla geziyor. ben her zaman yanımda 2 rogue ile geziyorum. pvp sırasında öncelikle geride kalıyorum ve gruptakilere heal basıyorum. kontrolu biz ele geçirdiğimizde gidip son darbeleri vurmak kalıyor bi tek. bence paladin gerektiği gibi oynananırsa pvp si çok zevkli. sonuçta bu bir grup oyunu ve paldır küldür girmenin bir anlamı yok, daha çok vuran daha çok pvp puanida almıyor. healini yaparsın sonra gider öldürücü darbeyi vurursun olay bu ;)[signature][hline]<Anatolian Sunrise> join today, live longer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 eh zaten undead race ının yani playable undead ın o sınıfa gırmesı saçma olur. direk race e ustunluk saçma bişe npc lerde kullanacaksın. güzel bi duzeltme olmuş.[signature][hline]Shaem [Bu mesaj Hassan tarafından 25 Şubat 2005 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 valla paladin bir numara , pve pvp grup herşeyde vazgeçilmez adam , pvpside çok kolay = 'adama sag tikla - arada kendini heal et ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 warriorlar yeni rage olayıyla cok paladının canını yakıcak anlasılan paladin vs warriora denge geldiyse mukemmel olmustur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 paladin vs warrior a asla denge gelemz paladin 80 defa kendini helalelyebiliyor wariiror anca potion içer. Eninnde sonudna warrior un hp biter. apaldinin ise mana + hp si bitmesi gerekiyor. paladin çok zevkli bir class büyük bir hata ypamadığınız ürece pvm de ölmesi zor. pvp de de tek e tek de ölmez hiç olmadı kaçar :) gurpta da gerekirse helaer olur gerekirse tank olur. auralarıyla her gruba lazım bir classdır.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu? arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni... oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ben anliyamiyorum bole yazi yazanlari herkes oynadigi class in super olmasini herkesi oldurmesi gerektigini dusunuyo..birazda baska class lari dusunun..hic kendi class inizi elestiriyo musunuz? .. buyusu cok dmg veriyo xX haraketini yapinca acayip dmg veriyo diye yani atiyorum rogue a 10 k dmg veren bi yetenek verseler hic bi rogue elestirmez bunu..ama elestirmesi lazim..paladin-undead olayini her paladin elestiriyo da undead oynayanlar insan degil mi niye paladin onlara daha cok dmg versin?bole yazilar yazarak hic bisi degismez degismemesi de lazim zaten..insan paladin acincada zevk almali mage de warior da oyunu oyun yapan dengedir..paladin fear yemez undead e fazla dmg vurur kendini heal eder ölmez baska bi isteginiz var mi? :) ozaman bende warlock a her class a instant 1 k dmg veren buyu istiyorum herkesi oldurmek istiyorum olur mu bole birsey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paladin pvp'de oldukca zayif bi class.Cok yavas ve az dps. Grup icin kesinlikle muhtesem.Cabuk level atlamak icinde iyi. Pvp icin kesinlikle one hand sword ve shield kullanilmasi gerekli bence.[signature][hline]www.gitarci.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 nerf lenmedi fix lendi bug lari daha baska bug larda var fix lenicek. fix lerden sonra cillop gibi olmaya basladi paladin ler ne dmg vuruyor ne bisi.istedigi kadar heal etsin shield acsin kendine 1 vs 1 de cok yalan. kesmesi ayri bi zevk oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Viper sting gelene kadar paladinler zorluyordu, dmg verdiklerinden değil, ölmediklerinden. Artık heal de atamıyorlar =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Şahsen paladin oyunun en güçsüz classıdır. Tamam dayanıklılık güzel ama pvpde damagede önemli. Kaçanı yakalayamıyor , kaçamıyor damage vermek gibi bir özellikleri yok.. Shaman x2 şahsen paladinlere göre.. [Bu mesaj Helnar tarafından 26 Şubat 2005 05:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 cocuklar isigi koruyorlar hatta shield acip hearthstone basan paladin bile bilirim isigi korumak pahasina yapmadiklari yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 oynamayi bilen yine oynuyo. suraya kendi taniminizla RP getirmeyin bosuna. Dragonlance veya Forgotten Realm'de degilsiniz. kaldi ki oyle olsaydi o zaman undead'lerin stun ve sleep olmamasi, suyun altinda nefes alabilmeleri gerekirdi. Boyle bi sey dusunebiliyo musun sen? stun veya sleep olmayan bi class oyunu bitirir....[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Ben kendime şöyle bir yetenek gelişimi öngörüyorum nedersiniz? Saved Template Class: Paladin Level: 60 -------------------------------------------------------------------------------- Holy Talents (8 points) Spiritual Focus - 5/5 points Gives your Flash of Light and Holy Light spells a 70% chance to not lose casting time when you take damage. Improved Holy Light - 3/3 points Increases the amount healed by your Holy Light spell by 12%. Protection Talents (10 points) Improved Devotion Aura - 5/5 points Increases the armor bonus of your Devotion Aura by 25%. Toughness - 5/5 points Increases your armor value from items by 10%. Retribution Talents (33 points) Improved Blessing of Might - 5/5 points Increases the Attack Power bonus of your Blessing of Might by 20%. Two-Handed Weapon Specialization - 5/5 points Increases the damage you deal with two-handed melee weapons by 5%. Seal of Command - 1/1 point Fills the Paladin with the spirit of command for 30 seconds, giving the Paladin a chance to deal additional Holy damage equal to the damage of the Paladin's weapon. Only one Seal can be active on the Paladin at any one time. Unleashing this Seal's energy will judge an enemy for 30 seconds, causing 24 Holy damage any time the enemy becomes stunned. Only one Judgement per Paladin can be active at any one time. Anticipation - 5/5 points Increases your Defense skill by 10. Vengeance - 5/5 points Gives you a 15% bonus to Physical and Holy damage you deal for 8 seconds after dealing a critical strike. Improved Retribution Aura - 5/5 points Increases the damage done by your Retribution Aura by 20%. Consecration - 1/1 point Consecrates the land beneath the Paladin, doing 120 Holy damage over 8 seconds to enemies who enter the area. Conviction - 5/5 points Increases your chance to get a critical strike with melee weapons by 5%. Blessing of Kings - 1/1 point Places a Blessing on the friendly target, increasing total stats by 10% for 5 minutes. Players may only have one Blessing on them per Paladin at any one time.[signature][hline] MSN:[email protected] ICQ:341-207-046 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paladin'in bir laneti var: ölmuyor ama ölduremiyorda :) Son fix'lerden sonra bayagi maymun oldular. Grupta halen iyi diyebilirim ama 1v1 de eski gucunden cok uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar