MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 arkadaşlar biliyorum forumlarda çok konsol düşmanlığı yaptım:) ama galiba sonunda ikinci el bir PS2 alıcam. ben şimdi bunun ne chipinden anlarım ne başka bişiyinden. alırken nelerine dikkat etmeliyim bu zamazingonun?[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ap be! yokmu yardım edecek biri?[signature][hline]The smile on your face lets me know that you need me There's a truth in your eyes saying you'll never leave me The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall You say it best when you say nothing at all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ya aletin temiz olduğuna bak bi kere, sonracığıma lens düzgünse bile bir müddet sonra yamulacağından çünkü ikinci elmiş tabi bu ps2 yi satan kişinin aleti kullanmasına göre değişir :) 24 saat oyun oynuyorsa lens yamulacaktır :p ona göre lens i iyi olsun .. gerçi değiştiriyorlar sanırım ama değiştirme konusunda hiç bir bilgim yok.onun dışında pek bir sorun teşkil etmiyor gamepad veya memory cardların sağlamlığından bahsetmeme gerek yok sanırım :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilmycry Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 yanına baskı dvd kopya yani piyada bulunanlardan dvd kopya film bide altı mor yazılmış kopya oyun al git ps2 alacağın kişinin yanına bunları denettir açılıyorsa sorun yok tabii 50004 serisi al bunun dışında hiç birini alma ayrıca browser ekranından oyun açamasıda önemli bu saydıklarımın hepsini yap sorunsuzsa göz de sağlam makinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar