yvz5 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Arkadaşlar kusura bakmayın ama böyle bir topic acmak zorunda kaldım kendi ip nizi nasıl öğreniodunuz?[signature][hline]Forever Rock
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 www.ipadresimne.com[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
yvz5 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bu adres gecerli deil baska biliormusunuz? hatırladıım kadarıyla searchmyip gibi bi şeydi[signature][hline]Forever Rock
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 nasıl geçerli değil?[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
yvz5 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 siteye giremedim demek istedim bulamıyor siteyi öyle bir site yokmuş[signature][hline]Forever Rock
sonkullanici Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Baslat Calıstır İpconfig Yaz Ip Cıkar Canım Kardesım[signature][hline]Bos Durmak Gunahtır.Calısmak Sevap Calıs Ne duruyon Sende Bır Sey Yap Cogalır Yoldasım Gor Nıce Ahbab Zenginisen Ya Bey Derler Ya Pasa Fıkara Isen Aptal Derler Ya Cingan Hasaaa Garibim Engin Ol Uyma Cahile Seytanın Kazancı Nahıle Hıle Sana Ad takarlar Uzulme Bıle Zenginisen Ya Bey Derler Ya Pasa Fıkara Isen AptalDerler Ya Cingan Haaasaaaaa.!!!!!!!!!!! Pes Vallaha Ne Güzel Soyluyon :))))) Davul'un Sesi Uzaktan Kulağa Hoş Gelir
yvz5 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 olmuyor kardeşim başka turlu bi ip veriliyodu ya örneğin 198.255..... böyle olanı nasıl elde edebilirim[signature][hline]Forever Rock
sonkullanici Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Senın Makıne Xp Ise Cıkar 98 ise msdos'u Acıyorsun Ping Dıyorsun cıkması lazım[signature][hline]Bos Durmak Gunahtır.Calısmak Sevap Calıs Ne duruyon Sende Bır Sey Yap Cogalır Yoldasım Gor Nıce Ahbab Zenginisen Ya Bey Derler Ya Pasa Fıkara Isen Aptal Derler Ya Cingan Hasaaa Garibim Engin Ol Uyma Cahile Seytanın Kazancı Nahıle Hıle Sana Ad takarlar Uzulme Bıle Zenginisen Ya Bey Derler Ya Pasa Fıkara Isen AptalDerler Ya Cingan Haaasaaaaa.!!!!!!!!!!! Pes Vallaha Ne Güzel Soyluyon :))))) Davul'un Sesi Uzaktan Kulağa Hoş Gelir
yvz5 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 xp ama olmuyor neyse hallederim ben sağolunyinede[signature][hline]Forever Rock
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 www.whatismyip.com Aramada bakacak arkadaşlara yardımı olsun en azından.
Illusion Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 E bunlarin hiç biri olmuyorsa MIrc programi yuklu ise makinende Status penceresine, //echo $ip yazarsan ip ni gorursun.[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 benim verdiğim adres çalışıyor bende alala.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
circumciser Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 www.whatismyip.com[signature][hline]Always Club Mode On
Illusion Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bu kadar cevaba bulamıyorsa artık :)[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane
Öne çıkan mesajlar