ExTrA_666 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 7 yıldan beri frp oynuom.Ama bu konularda kısıtlı bi şehir olan Aydın'da.Kendimi daha kusursuzlaştırabilmek için bana yardımcı olcak türkçe web site bilenler bana yardımcı olabilrmi.Bide bu FRP'yi bilip Aydın veya çevresinden olan arkadaşlarla bi yakınlaşalım bi bütünleşelinn yauuwwww :utaniem:[signature][hline]---Tecavüz Kaçınılmazsa Zevk Almaya Bak--- ;)
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ooo sen iste yeter dur hemen ariym listelliym :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Zor be guzelim.Aydın&frp.Yalan olur o :)[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana
Elandoriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ya zaten temel bilgileri biliyorsan artık daha fazla şey öğrenmek istiyosan fr camp. sett. al monster manual fln ama aydında yoktur sanırım o tür şeyler ama sen yinede bi bu linke bak. www.frpnet.net[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ]
Androner Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 www.frpworld.com türkçe ve güzel site, tavsiye ederim
ExTrA_666 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Yardımları için herkese teşekkür ederimm :D
ExTrA_666 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Yardımları için herkese teşekkür ederimm :)[signature][hline]---Tecavüz Kaçınılmazsa Zevk Almaya Bak--- ;)
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ben aydinliyim ve bir FRP sistesininde adminiyim. Yazlari oynuyoruz devamli ku$adasinda. ANcak $u siralar okul icin tekridag dayim.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Buri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 www.sihirlikule.com'da biçok şey bulabilir ve satın alabilirsiniz frp hakkında.[signature][hline]Tahmin ettiğimiz gibi kuzeyden geldi tehlike, Kışın ordugahlarında,ejderhanın uykusu, Toprakları yatıştırdı,ama ormanın içinden, Bozkırlardan geldiler,doğurgan toprağın içinden, Önlerindeki gökleri sınırlayarak. Dokuz kişiydiler üç ayın altında, Altında güz alacakaranlığının: Dünya alçaldıkça onlar yükseldiler Vardılar öykünün kalbine.
Anason Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 internet vasitasiyla iyi bi grup yakalarsan izmire gidip gelebilirsin mesela
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 www.frpnet.net i tavsiye ederim güzel bi FRP sitesi.[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar