karabocek Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 arkadaşlar şimdi biz okulca uluslararası bi yarışmaya katılıoz 60.000 katılımcı olan legodan robot yapılcak işte basket masket atacak tepsi taşıyacak kırmızı ışıkta duracak hayvanları besleyecek falan filan işte böyle bi proje şimdi bi resim var şu alttaki bunun soldaki c3po adlı robotu, (star warstan aldım) yani altın rengi olan uzun boyluyu tek bir vücut olarak yani arka plan resmini çıkararak ve yanındaki robotu çıkararak arkası şeffaf bi şekilde yapabilirmisiniz,lütfen..şey düşündüm bunun uzattığı kol bizim t-shirte bastıracağımız yazıyı tutacak.. şimdiden teşekkürler[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 sol ayak rezalet olmus eheh.[signature][hline] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 24 Şubat 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ben şeyi anlamadım sen sadece aynı arka plan üstünde r2d2 mu istiyosun c3po mu?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: c3po adlı robotu, (star warstan aldım) yani altın rengi olan uzun boyluyu tek bir vücut olarak yani arka plan resmini çıkararak ve yanındaki robotu çıkararak arkası şeffaf bi şekilde yapabilirmisiniz,lütfen.. abi niye istemedigin seyi diyosun ki. kısa boylu olanı kesi verir misin de. photoshopta cöl rengi diye şaşım şaşım olmadın c3po yu keserken.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 teşekkürler bide bunu nasıl başardığını anlatabilirmisin yani tamam ben kesiyorum herşeyide arka planı tamamen nası bembeyaz yapıosun..banada anlatırmısın..bide nası arka planı ethereal yapabilirim[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 abi akıllı kesici toolu alıyosun kesiyosun kenarlardan. sonra kopyala diyopsun new diyosun transparant diyosun yapısıtıryousn bu kadar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ben magnetic tool'la 1 dakkada falan kestim sorna bi baktım elvyn koymuş zatende ben r2d2 yu kesmiştim =) ve hala nalamış değilim sana ne lazım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 şimdi anladım sanırım ikisini de istemis. arka planı cıkararak dememiste uzun boylu olanı ve kısa boylu olan kalacak sekilde arka planı oyk edin demis.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 uzun boylu ve kısa boylu olanı ne dmek ya o zaman robotlar kalsın derdı ama transparan da istiyo yanı bembeyaz istemiyo.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 abi ikisini de kesicez yani. bi de benimki zaten transparan ama beyaz gostermek zorunda resimde.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 işte hoş bir gönderme var.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 png yaparsanız transparanlık coşar.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 yok bana sadece uzun boylu olan lazımdı oldu tamam teşekkür ederim ama bana şu incelikle kesme olayını açıklarsanız photoshopda tam olarak yapıyorum ama çok estetik olmuo[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ah tamam magnetic tool iyimiş onla güzel oluyor[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar