Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kusursuz Cinayet

silverhelm3

Öne çıkan mesajlar

İtalya'da buna benzer bir olay olmuştu hatırladığım kadarıyla. Kusursuz cinayetle ilgilenen iki hukuk öğrencisi ve garip bir şekilde ölen başka bir hukuk öğrencisi vardı. Tabi hiçbir kanıt bulunamadığı için bu ikisi serbest bırakılmıştı.
Tam olarak hatırlayamıyorum şimdi haberi, birkaç yıl önce olmuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

ahanda sen simdi kusursuz bi cinayet islersen bakin bu cinayetten bu kadar sure once boyle bi thread acti bu eleman kesin bu ip yide verdik bulun arik diye verecez babayi islersin artik kusrusuz cinayet aldim notepade bu yazini da.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
ya harbiden pokemonmuşsun lan sen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 22 Kasım 2004 22:49 tarihinde demiş ki:
ahanda sen simdi kusursuz bi cinayet islersen bakin bu cinayetten bu kadar sure once boyle bi thread acti bu eleman kesin bu ip yide verdik bulun arik diye verecez babayi islersin artik kusrusuz cinayet aldim notepade bu yazini da.

dahice :-p[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer direk olarak bireysel arzuların için işleyeceksen anlaşılabilir. Başlatılan bir soruşturmada herhangi bir şekilde adın geçerse şüpheli konuma düşersin ve senin üzerine çeşitli araştırmalar falan yetişir.

Alakasız birisini... Örneğin bir gece Moda'nın arka sokaklarında yürürken senden para isteyen 2 çingeneye bıçak çekip, öldürürsen senin izini sürebileceklerini zannetmiyorum. Bunu da cinayet sayarsan.

Eğer amacın belirli bir hedefi yok etmekse biraz daha kafa patlatman gerekir. Bunun üzerine genel bir yorum yapılamaz. Kurbanını senin iyi tanıyıp değerlendirip mükemmele en yakın cinayeti işlemen gerekir. Senin izini sürecek insanlar da mükemmel olmadığından yırtma şansın vardır elbet.

Başka bir seçenek ise "haşhaşi" misali davranmaktır. Esrar içip içmemen önemli değil, ancak öldürmek istediğin kişinin yanına (örneğin üniversite profesörünün) ders sırasında gider, herkesin önünde gırtlağını kesersin. Ardından intihar etmek ya da gelip polislerin falan seni götürmesini beklemek, hatta onlara da direnmek de bir mükemmellik sayılabilirse tabii...

Ben niye bunlara kafa patlattım şimdi bilmiyorum ama ben bir meleğimdir.[signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 22 Kasım 2004 22:59 tarihinde demiş ki:
said:
Kendercik, 22 Kasım 2004 22:52 tarihinde demiş ki:
Eğer direk olarak bireysel arzuların için işleyeceksen anlaşılabilir. Başlatılan bir soruşturmada herhangi bir şekilde adın geçerse şüpheli konuma düşersin ve senin üzerine çeşitli araştırmalar falan yetişir.

Alakasız birisini... Örneğin bir gece Moda'nın arka sokaklarında yürürken senden para isteyen 2 çingeneye bıçak çekip, öldürürsen senin izini sürebileceklerini zannetmiyorum. Bunu da cinayet sayarsan.

Eğer amacın belirli bir hedefi yok etmekse biraz daha kafa patlatman gerekir. Bunun üzerine genel bir yorum yapılamaz. Kurbanını senin iyi tanıyıp değerlendirip mükemmele en yakın cinayeti işlemen gerekir. Senin izini sürecek insanlar da mükemmel olmadığından yırtma şansın vardır elbet.

Başka bir seçenek ise "haşhaşi" misali davranmaktır. Esrar içip içmemen önemli değil, ancak öldürmek istediğin kişinin yanına (örneğin üniversite profesörünün) ders sırasında gider, herkesin önünde gırtlağını kesersin. Ardından intihar etmek ya da gelip polislerin falan seni götürmesini beklemek, hatta onlara da direnmek de bir mükemmellik sayılabilirse tabii...

Ben niye bunlara kafa patlattım şimdi bilmiyorum ama ben bir meleğimdir.

i have some suspicions about you...
[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
ya harbiden pokemonmuşsun lan sen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jadelith, 22 Kasım 2004 22:59 tarihinde demiş ki:
birini oldurmek icin herhangi bir sebebin yoksa olabilir herhalde. ama birini oldurmek icin herhangi bir sebebin yoksa niye oldurecen ki ;p

oldurmek icin sebep gerekmez bence zaten genelde planlı işlenen cinayetler ya da seri katillerin işledigi cinayetler ozellikle ya zevk icindir ya da bilincaltı baskıları yuzundendir.(bence)[signature][hline]silverhelm.trio
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...