silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 sizce kusursuz cinayet işlenebilir mi?işlenirse nası olur ya da sen olsan nasıl yaparsın?[signature][hline]silverhelm.trio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Heran sen kusursuz bi cinayete kurban gidebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Filmde olduğu gibi işlenir. Katillere yalakalık olmasın diye o kadar şeyi düşünen adam sonunda tırt bir şekilde yakalanıyordu.. Ama hoş bir filmdi.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Sen gel hele bi yamacıma. *winks*[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 İşlemenin bir türlü yolu var da... Sen niye bu soruyu soruyorsun genç?[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 dünyada ksusursuz kavramına uyan hiçbir şey yok ancak yakanmanı önleyecek kadar güzel işleyebilirsin tabii buna kafa yormak lazım Bu sırada hayırdır... Kurban kim ???[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 kurbanı alıp olduğu gibi yutarsan gayet kusursuz bi cinayet işlemiş olursun (parçalayıp ısırmıycan ama, olduğu gibi tek parça halinde)[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 *!şşşşşşzzzzttt...* "Amirim burada şüpheli bir genç var, alalım mı kenara tamam..." *!şşşşttz bilulilulup (telsiz öter)*[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Cico, 22 Kasım 2004 22:44 tarihinde demiş ki: Heran sen kusursuz bi cinayete kurban gidebilirsin ne alaka??[signature][hline]silverhelm.trio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 silver bi kitap almış da :) katiller matiller. havaya girmiş hemen.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 İtalya'da buna benzer bir olay olmuştu hatırladığım kadarıyla. Kusursuz cinayetle ilgilenen iki hukuk öğrencisi ve garip bir şekilde ölen başka bir hukuk öğrencisi vardı. Tabi hiçbir kanıt bulunamadığı için bu ikisi serbest bırakılmıştı. Tam olarak hatırlayamıyorum şimdi haberi, birkaç yıl önce olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ahanda sen simdi kusursuz bi cinayet islersen bakin bu cinayetten bu kadar sure once boyle bi thread acti bu eleman kesin bu ip yide verdik bulun arik diye verecez babayi islersin artik kusrusuz cinayet aldim notepade bu yazini da.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: lord_elvyn, 22 Kasım 2004 22:49 tarihinde demiş ki: ahanda sen simdi kusursuz bi cinayet islersen bakin bu cinayetten bu kadar sure once boyle bi thread acti bu eleman kesin bu ip yide verdik bulun arik diye verecez babayi islersin artik kusrusuz cinayet aldim notepade bu yazini da. dahice :-p[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 kimi öldürcen?[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Eğer direk olarak bireysel arzuların için işleyeceksen anlaşılabilir. Başlatılan bir soruşturmada herhangi bir şekilde adın geçerse şüpheli konuma düşersin ve senin üzerine çeşitli araştırmalar falan yetişir. Alakasız birisini... Örneğin bir gece Moda'nın arka sokaklarında yürürken senden para isteyen 2 çingeneye bıçak çekip, öldürürsen senin izini sürebileceklerini zannetmiyorum. Bunu da cinayet sayarsan. Eğer amacın belirli bir hedefi yok etmekse biraz daha kafa patlatman gerekir. Bunun üzerine genel bir yorum yapılamaz. Kurbanını senin iyi tanıyıp değerlendirip mükemmele en yakın cinayeti işlemen gerekir. Senin izini sürecek insanlar da mükemmel olmadığından yırtma şansın vardır elbet. Başka bir seçenek ise "haşhaşi" misali davranmaktır. Esrar içip içmemen önemli değil, ancak öldürmek istediğin kişinin yanına (örneğin üniversite profesörünün) ders sırasında gider, herkesin önünde gırtlağını kesersin. Ardından intihar etmek ya da gelip polislerin falan seni götürmesini beklemek, hatta onlara da direnmek de bir mükemmellik sayılabilirse tabii... Ben niye bunlara kafa patlattım şimdi bilmiyorum ama ben bir meleğimdir.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 birini oldurmek icin herhangi bir sebebin yoksa olabilir herhalde. ama birini oldurmek icin herhangi bir sebebin yoksa niye oldurecen ki ;p[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 . [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 22 Kasım 2004 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: lord_elvyn, 22 Kasım 2004 22:59 tarihinde demiş ki: said: Kendercik, 22 Kasım 2004 22:52 tarihinde demiş ki: Eğer direk olarak bireysel arzuların için işleyeceksen anlaşılabilir. Başlatılan bir soruşturmada herhangi bir şekilde adın geçerse şüpheli konuma düşersin ve senin üzerine çeşitli araştırmalar falan yetişir. Alakasız birisini... Örneğin bir gece Moda'nın arka sokaklarında yürürken senden para isteyen 2 çingeneye bıçak çekip, öldürürsen senin izini sürebileceklerini zannetmiyorum. Bunu da cinayet sayarsan. Eğer amacın belirli bir hedefi yok etmekse biraz daha kafa patlatman gerekir. Bunun üzerine genel bir yorum yapılamaz. Kurbanını senin iyi tanıyıp değerlendirip mükemmele en yakın cinayeti işlemen gerekir. Senin izini sürecek insanlar da mükemmel olmadığından yırtma şansın vardır elbet. Başka bir seçenek ise "haşhaşi" misali davranmaktır. Esrar içip içmemen önemli değil, ancak öldürmek istediğin kişinin yanına (örneğin üniversite profesörünün) ders sırasında gider, herkesin önünde gırtlağını kesersin. Ardından intihar etmek ya da gelip polislerin falan seni götürmesini beklemek, hatta onlara da direnmek de bir mükemmellik sayılabilirse tabii... Ben niye bunlara kafa patlattım şimdi bilmiyorum ama ben bir meleğimdir. i have some suspicions about you... [signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 neden ki? son cümlemi iyice okumadın sanırım: ben bir meleğim :)[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 *!şşşzzzzt* "Amirim şüpheli gençler çoğalıyor, buraya iki otobüs Robocop bir de panzer yollayın tamam" *!şşşştzzzt bilulilulup*[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Kendercik, 22 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: neden ki? son cümlemi iyice okumadın sanırım: ben bir meleğim :) they're all the same[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Jadelith, 22 Kasım 2004 22:59 tarihinde demiş ki: birini oldurmek icin herhangi bir sebebin yoksa olabilir herhalde. ama birini oldurmek icin herhangi bir sebebin yoksa niye oldurecen ki ;p oldurmek icin sebep gerekmez bence zaten genelde planlı işlenen cinayetler ya da seri katillerin işledigi cinayetler ozellikle ya zevk icindir ya da bilincaltı baskıları yuzundendir.(bence)[signature][hline]silverhelm.trio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 İmdakkk paticikte katil var.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: lord_elvyn, 22 Kasım 2004 23:05 tarihinde demiş ki: they're all the same göster amcalara ingilizceni.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 soyle saglam seri katil potansiyelli biri de cıkmadı koca paticikde :P [Bu mesaj silverhelm3 tarafından 22 Kasım 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar