AzureSlayer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bende Nvidia GeForce FX 5200 var degistirmek istiyorum bana 200$ altı bir tavsiyede bulunabilirmisiniz.Ve bu fiyata kayda deger bir performas artısı alabilirmiyim yoksa daha fazla para mı ayırmalıyım.[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bence güzel su anki ekran kartı tüm oyunlarda ii performans werior o kadar para werecegine baska gerekli şeyler al mesela ghz flm al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 illaki değiştiriyim diyosan valla ben 9600xt kullanıyom 256 mb memnunum ne diyim[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 biraz daha bekle, biraz daha iyi bir şeyler al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar