slowmen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Merhaba arkadaşlar.ben sphere konusunda bilgisizim.:) elimde sphere 55i var kurdum birkaç ayarını yaptım. pepelekten aldığım bir kaç scp ekledim ancak çalıştıramadım. sizden yardım istiyorum.scp leri nereye kopyalayacağım. açıkça anlatırsanız sevinirim.birkaç arkadaşa sordum scp dosyasına kopyala dediler ancak o şakilde çalışmıyor. indirdiğim scp leri mesela guardları yada tailor menüsünü yada dier scpleri nereye koymalıyım. şimdiden cevaplarınız ve yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
vocter Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 C:spherescripts e koyacaksın. Gene yapamazsan, Buradaki yazılarımı oku.[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 www.pepelek.com/scripts kısmına hıc bakılmıyorsanırım Baggio Bosuna yazmıs anlatımları[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡†
slowmen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 arkadaşlar pepelek.com u tamamiyle inceledim ancak dediğim gibi scp leri nereye açacağımla ilgili bir şey bulamadım.mümkünse daha detaylı bir bilgi veriniz. vocter verdiğin linkte hata var sanırım giremedim yenilersen sevinirim. [mesajdan buyuk resim, oehg /Bag] [Bu mesaj Baggio tarafından 11 Şubat 2003 17:49 tarihinde değiştirilmiştir]
vocter Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 said: slowmen, 11 Şubat 2003 17:44 tarihinde demiş ki: arkadaşlar pepelek.com u tamamiyle inceledim ancak dediğim gibi scp leri nereye açacağımla ilgili bir şey bulamadım.mümkünse daha detaylı bir bilgi veriniz. vocter verdiğin linkte hata var sanırım giremedim yenilersen sevinirim. [mesajdan buyuk resim, oehg /Bag] [Bu mesaj Baggio tarafından 11 Şubat 2003 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Şimdi hata varmı diye denedim ama hata mata vermedi.Bi daha deneseydin keşke.[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi
slowmen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 vocter dostum ben hala giremiyorum siteye.tekrar tekrar deneyeceğim. yardımlarınız için teşekkürler. hayırlı bayramlar
vocter Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 forum.darklordsuo.com yine giremessen oha artık :)[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi
slowmen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 kardeş valla oha cidden giremiyorum :) o şekildede denemiştim ancak giremiyorum :) yinede çok saolasın ben uğraşayım biraz belki olur.
mastermage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 c:/sphere/scriptse ilk once downlaod ed masaustune extracle sonra dosyaya gir ve farklı kaydet de or abuzer.scp yaz sonuna ve kaydet onra c/sphere/scripts klasorunun içine at sonra sphereeden save AL BU KADAR ama bunlar item scriptlerinde oluo mesela menu scrpiti down edersen yapamassın uğraşma bence
vocter Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 birde http://forum.darklords.uo diye denesene.[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi
Öne çıkan mesajlar