EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 caz varmı bilmiyorumda bende portekizce kasmadım zaten hehe.death falan normal yazıyo yani :) üyelikte en üstteki nick, onun altındaki 2 tane şifre, onun altındaki 2 tanede email.zaten gerisindede pek bişi yok portekizce gerektiren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yeni bir turk sitesi daha http://www.p2m-tr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yahu walla.com da sorunmu var yoksa benim death albümleri indirmeye çalıştığım accounttamı sorun var acaba?dosyaları lsiteliyor.indir diyince indirmiyor ama öyle kalıyor 0kb/sn de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 çok güzel bir olaymış bu.. daha 2gün önce pekaziz sayesinde giriştim işe ve gerçekten sağlam şeyler var... bana saçma görünmüştü başta ama kolay bir kullanımı varmış.. tavsiye ederim p2p hastalarına..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar