Bonus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 tıkla yeni bir sistemmiş, 1 gb veren mailler olduğundan oraya film falan upload ediliyor sizde bu programla çekiyormuşsunuz şimdi denicem siz de bir bakın guzele benziyor.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 güzel görünüyor kalıcıdır inşallah[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bonus biraz ayrıntıya girermisin?[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesela film, oyun, albüm ne ararsanız hayırsever insanlar bunları parçalara bölüo 1 gb veren mail dağıtıcılarına upload ediyorlar.Bizde bu program sayesinde bu mail adreslerine bağlanıyoruz ve istediğimizi çekiyoruz ve bu bağlantımızın max hızında oluyor ve kesintisiz kazaa'daki gibi ikide bir kopmuyor cekmeye basladımı durmadan cekio ben suan 22 ile cekiourum valla.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Peki arşivi ne kadar geniş acaba ?[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sadece gmail'de oluyor o çok kişi girince lockdown oluyor diğerlerinde sorun yok.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bu buldugumuz parcalari kendi mailimize gonderip baska bi zaman indirme gibi bi ihtimal var mi?[signature][hline]taze bitti. [Bu mesaj thanatos tarafından 31 Ocak 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sanmıyorum direk indir işte ne kascan full hızla çalısıyor 1 gecede film indirirsin en düşük bağlantıyla.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 emule'um acikken indirmek istemiyorum da o yuzden, yani atiyim ordan kendi mailime sirasi geldiginde kendi mailimden indiriyim olayi.[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ya şunun hakkında biraz daha fazla bilgi verirseniz sevinirim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Molehiya.com Buradan paylasım ile ilgili coook daha fazlasına ulasabilirsiniz Mutlaka bakın Forumlar uyelik gerektirir (beles) ancak uye olmanıza deyecegine garanti veririm... Mutlaka forumlara bakın Nasıl dosya indirilir? nasıl upload yapılır?Bu link flash animasyon upload acıklaması (340k) Dosya indirmeye gelince.. Ilk once burdan programi indirip kuruyorsunuzhttp://peer2mail.com/ Programi actiginiz zaman bu resimde oldugu gibi browse pencersini acip indireceginiz dosya hangi mail serverdaysa adresini giriyosunuz (buradahttp://www.walla.com/) normal mail kutunuza girer gibi adinizi ve sifrenizi giriyorsunuz Giris yaptiktan sonra resimdeki gibi mail kutusunda dosyalar sizi beklemekte sadece bir tusa basarak indirme islemine basliyorsunuz Tikladiktan sonra birsure bekliyorsunuz ve karsiniza bu pencere cikiyor bundan sonra download a tiklayip dosyalari kayacaginiz yeri seciyorsunuz bu kadar[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::...[Bu mesaj Smooth tarafından 01 Şubat 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 INDIRILEN DOSYALAR NASI BIRLESTIRILIR Pogramı açtıktan sonra Merge Segments bölümüne geçiyoruz alttaki resimde olduğu gibi İndirilen dosyaları nereye açmak istiyorsak seçelim Açılan pencerede gerekli bilgiler aşağıda... Ve son olarak, Artık hersey hazır...[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::...[Bu mesaj Smooth tarafından 01 Şubat 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Arkadaslar sunu da belirtmek isterim Buradakı dosyaları kendı mail inize yollayamazsınız Zaten bulduğunuz maillerdeki sifreler abuk sabuk karakterler icerir Cunku onlar kodlanmöıs sifredir Siz programla girerken o sifreyi verirsiniz program aslına cevirir ve sizin dosyalara ulasımınızı sınırlar Yani silme yada gonderme yapamazsınız Dl hızı cok yuksektir (max) Ancak mıllet abanırsa server gecici olarak mail i dondurabilir 1 gun sonra bi bakarsınız ki acılmıs :) Baska sorusu olan varsa bu konuda yanıtlayabılırım Yeterli bilgiye sahibim Ayrıca yukarıdaki msj larda verdiğim siteyi takip etmenizi oneririm Sadece bu değil Muzik ve ftp seklinde de tatmin edici seyler bulabilirsiniz....[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Anime bulabilceğim bir p2m sitesi verirsniz sevinirim?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 sayenizde bende p2m ci oldum valla emule dan cok daha iyi dun gece bıraktım 25 kb/sn nın altına inmemis alet (baglantım 256) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Froumlara Kayıt olamıyorum . Alakasız bir hata veriyor .[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hatayı söle yardımcı olalım[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya birisi kapsamlı anlatsa ya şu işi ben yükledim programı ama anlamadım hiç bişi search falan yok mu bunda nerden dosya bulup nasıl indiricez???[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yuh be kardesım dha anasıl kapsamlı anlatayım... Orada site adresleri verdik O da kesmezse ac google ı yaratıcı ol biraz bulursun birseyler...[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 linklerden bişi anlamadım..anlatmaya üşenmeyen varsa otursun böle setup yapılır böle dosya paylaşılır böle dosya aranıp bulunur şeklinde anlatsın..benim gmail accountum da war ama bişi anlamadım programdan.[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Geri dönüş hatası şuydu: Üzgünüz, bu forumu kullanma izniniz yok foruma girsem anlıcam :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 forum uyelik gerektirir Uye oldun mu? Ben girerken sorun yasamıyorum Tavsiye Soldaki menuden Forumlar - tam sayfa yı sec Once giris yap[signature][hline]Çekip Gidicem Buralardan::... ...::Buralara::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 üye yapmıyor ki beni yukardaki hatayı veriyor :) bari şunu söleyin metal albüm falan bulunur mu bu alette?? macbeth falan buluosa geliim yoksa filmle programla işim olmaz :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 mp3siteniz.com un forumlarında resimlerle anlatılıyor mail linkleride verilmis tursoft.com un forumlarındada p2m ıcın maıl acc ları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 verdigin istelere baktım da pek bisey goremedim. emailler ve sifrelerin yazdıgı baska siteler var mı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar