BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Ya benim ders çalışmam lazım. Çeviri kasıcam elinizde çevirilmesi gereken küçük yazılar varsa bana gönderin hem siz yararlanın hem ben . edik : ya eğitim bölümü diye konu dışına açmışım kusura bakmayın taşıyın lütfen :([signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. [Bu mesaj Bellow tarafından 23 Şubat 2005 14:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 şarkı sözleri üstünde çalışabilirsin aslında.. ne bileyim liriksden felan tonla bulursun yada arama motorlarından makaleler vs aratıp uğraşabilirsin.. kolay gelsin
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 walla flemenkçe biliyosan bu hafta sonu maçları için flemenkçe tüyolar war bi zahmet :-)
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 onu bilmiyorum :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
riglous Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 wow sitesi icin cevirisi yapilasi bi yigin yazi vardir bence. ign'deki taktikleri falan alip cevir..[signature][hline]Tulahr
Öne çıkan mesajlar