BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Ya benim ders çalışmam lazım. Çeviri kasıcam elinizde çevirilmesi gereken küçük yazılar varsa bana gönderin hem siz yararlanın hem ben . edik : ya eğitim bölümü diye konu dışına açmışım kusura bakmayın taşıyın lütfen :([signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. [Bu mesaj Bellow tarafından 23 Şubat 2005 14:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 şarkı sözleri üstünde çalışabilirsin aslında.. ne bileyim liriksden felan tonla bulursun yada arama motorlarından makaleler vs aratıp uğraşabilirsin.. kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 walla flemenkçe biliyosan bu hafta sonu maçları için flemenkçe tüyolar war bi zahmet :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 onu bilmiyorum :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 wow sitesi icin cevirisi yapilasi bi yigin yazi vardir bence. ign'deki taktikleri falan alip cevir..[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar