kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 iyide şimdi gelcek biri diycek sen kim oluyonda böle bişi diyon kavga ortamı olcak mümkünse deiştir yaw :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 :-) Kermit anlar bunuda :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Hehe.. Bu sefer Meph anlamayacak..Kudursun :-)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 nihoho anlamasın :) ya meph deiştirsene be hade baba[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Silthanas, 13 June 2003 21:26 tarihinde demiş ki: bunu anti fener sitesinde gordum de killarim diken diken oldu .. bu nasil bir hakarettir abi =)[hline]Mecnun muyum a. icin kosayim colde... Leylayi da s.kiyim ayseyi de... -Can Yucel- pekı sen neden buraya koyuyorsun?[hline]:utaniem: Simofle :utaniem:-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ya Fenerlilere hakaret etmek istesemde edemiyorum..Allah kahretsin ya.Insanin babasi neden Fenerli olur? Bir insan yanli$ yapabilir.Bunu anlarim ama bu yanli$i 46 sene surdurur mu ya?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ben o yönden şanslıyım ailede herkes Beşiktaşlı annem hariç o da ne zamanb Beşiktaş maçı olsa karşı taraftan olur :) şimdi 5 yaşında yeğenim var onu Beşiktaşlı yapmaya uğraşıyom enişte var bizim gs li felan ama kırarım kafasını gözünü haa Beşiktaş için enişte katili bile olurum :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: kermit_frog, 13 June 2003 22:10 tarihinde demiş ki: ben o yönden şanslıyım ailede herkes Beşiktaşlı annem hariç o da ne zamanb Beşiktaş maçı olsa karşı taraftan olur :) şimdi 5 yaşında yeğenim var onu Beşiktaşlı yapmaya uğraşıyom enişte var bizim gs li felan ama kırarım kafasını gözünü haa Beşiktaş için enişte katili bile olurum :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? GS'liyse o yegen katili olsun mumkunse :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 gs li değil tarafsız ben Beşiktaşlısın diyom oke diyo babası gs lisin diyo oke diyo :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Eni$tenden bahsediyorum zaten.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 oke be ne bağırıyon :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Neden? Kendi lafinin arkasinda durmuyor musun? Iddiaya girerken her $artta insan kazanacagini du$unerek girer.Kaybedeceginde olacaklari cok tinlamaz.Zaten kaybedecekse neden girsinki? Sen takimina guvenmiyor musun? *! gazi verir *[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 lol fener ortalık malı oldu 1 sezonda bir galatasaraylı beşiktaş bayrağı taşır ama yinede fenerbahçe bayrağı taşımaz[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ayrica bende cok merakli degilim BJK bayragina.Ama ortada bir iddia varsa e$it $artlar olmali.GSli ve BJKli birileri iddiaya giriyorsa rakibin bayragini ta$imak olur.Neden FB kazansinki her $artta?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 hadi nukem bastır be biz Beşiktaşlıyız hadi kim tutar seni :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Bastirmiyorki..Tam tersine yan ciziyor.Iddiayi ortaya ben koydum.Senin lafinin ustune.Ve senin dedigin cok sacma..Eger gorunmesini istemiyorsan altinda GS bayraginin girmezsin o sure boyunca forumlara..Alla alla.. Ayrica GSli ve BJKli birileri iddiaya girerken FB bayragi ta$inmasi kadar sacma bir$eyde olamaz.Sen kisaca "Yemiyor." desene $una hoca.. *! vIIIn...vIIIn... *[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 evet Nukem doğru söylüyor hakeme kim yemini fazla verirse o şampiyon olcakmış gibi geliyo bencede ![hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Kisaca yemiyor demek oluyor bu.GS'nin uzaktan izleyecegini iddia ediyorsun.Ama olurda son 3 haftaya $ampiyonluk iddiasini ta$irsa sen benim takimimin bayragini ta$irsin. Bende GSli olarak ne FB ne de BJK bayragi ta$imak isterim ama bir iddia varsa gerekenleri yerine getiririm.Ama sen ne sozunun arkasinda durabiliyorsun ne de takiminin..Neyse uzatmaya gerek yok. Tek istegim arkasinda duramayacaginiz gercekci olmayan iddialarla dolu mesajlar yazmayin.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Justin, 13 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: o laf yanlış abicim hakemlere güvenirim ama takımıma asla çünkü o hakemler sizi şampiyon yaptı beah 100. yıl 100.yıl diye inleye inleye...[hline]cRn ya git işine kardeş madem hakemler yaptı bizi sen daha neyine hakemlere güveniyorsun ahah saçmalık[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 söylediklerinde mantık yok bi kere madem hakemler bizi şampiyon yaptı o zaman hakemlere güven olmıycak !![hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Simofle, 13 June 2003 13:25 tarihinde demiş ki: Hakemler kımın yanında olursa o olur bi bu bir de alınmayın da mesela fener geçen sezon kaç adam aldı herşey transferle bitmiyo o adamalr bir de takımdaki huzuru bozabiliyo, bence beşiktaş(gs almasında bizim elimizde kalsın)mantalitesiyle çok kaybetcek. Ama bende gs şampiyon olamaz :P[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 evet dogru dedın butun adamları aldık ama 2-3 hakem alamadık.O yuzden bu halledeyız.Turkıyede fb kadar hakemlerden ceken takım varmı be[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: kermit_frog, 13 June 2003 22:43 tarihinde demiş ki: evet Nukem doğru söylüyor hakeme kim yemini fazla verirse o şampiyon olcakmış gibi geliyo bencede ![hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Bu senede sizmi vermiştiniz fazla yemleri? yada şöyle sorayım yeni sezonda bjk şampiyon olursa hakemleri satın almış olucak o zaman öylemi? [Bu mesaj Popeye tarafından 14 June 2003 12:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 herseylerde hakemler var ya vall abu lıgı kaldıralım hakemler otursunlar kupayı ona gore versınler :P kımse yorulmaz dert cekılmez o zman[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: Delanoresse, 15 June 2003 16:14 tarihinde demiş ki: cordoba elden kacarsa bjkden bi bok olmaz 5-10 sene daha ben kucukken ne kaybettiysek mal kalecilerden kaybetmistik[hline]"HEPİMİZ ZENCİYİZ!" besıktasın tek sorunu bu zaten[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar