Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ben besıktası goruyorum hazır takım olarak galatasaray da takım kuruyor fenerde kuruyor ama bunları konusmak erken ama suan bana oyle gelıyor hadı su maclar basladın artık canım sıkıldı[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Daha yeni bitti be :) Bu arada BJK aLır tabiki, şampiyon kadronun üstüne süper transferler yapıLdı. GS-FB'de pek bi değişiklik yok.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Hakemler kımın yanında olursa o olur[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bu durumda iz aziz yıldırıma düşüyor :) tehtid telefonlarından bayaa bi fatura çıkacak anlaşılan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ınsallah[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Simofle, 13 June 2003 13:25 tarihinde demiş ki: Hakemler kımın yanında olursa o olur[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- ya neden boyle oluyor anlasılan fenerlı yok hakem :)[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 gecmez bu ıkı ay[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konfederasyon var, hazırlık turnuvaları var, geçer çabuk..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Llama, 13 June 2003 13:59 tarihinde demiş ki: said: Simofle, 13 June 2003 13:25 tarihinde demiş ki: Hakemler kımın yanında olursa o olur[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- ya neden boyle oluyor anlasılan fenerlı yok hakem :)[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos yenımı anladın bunu[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bu gazla bız yıne sampıyon oluruz seneye[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ben olurum.. Abi herkes kendi takimini soyler tabiiki..Sacma sapan Threadler acmayin bence.Hele lige daha 2 ay varken ve kadrolar $ekillenmemi$ken.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 +1 daha transfer yapmamıs cogu takım sampıyon kım olur gıbı abes bır soru[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ehh nukem sen galatasaray'ın uzaktan izleyeceği bir ligi ömrü hayatın boyunca görmemişindir, göremeyeceksindirde büyük ihtimal o beşiktaşlılara mahsus bir şey[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Nukem_Verite, 13 June 2003 20:50 tarihinde demiş ki: Yapmamışla yapamamış arasında fark var Sim'cim Bjk-Fb kapışacak bu sene(Fb derbileri kafadan kaybeder Daumla bi kere o ayrı) gs uzaktan izler[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Nukem_Verite, 22 May 2003 18:03 tarihinde shubuo için demiş ki: habbo hotelin telefon için olanı abi kararı verdim ben."Doğru tahmininden dolayı kutluyoruz" $imdiden iddiaya girelim.. GS eger ligin son 3 haftasindan once $ampiyonluk yari$indan koparsa ben o kalan 3 hafta BJK bayragi ta$irim.(Ali$tik bizde bu ucubik bayraga ya neyse :)) Eger iddiasini surdururse kalan haftalarda sen GS bayragi ta$irsin.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 transfer donemı uzun,fenerın malum zaten hersey ortada alacagı adamlar,bjk de aldı kendınce ıyı adamlar,6s de para bulunca bır yerlerden elbet yapacaktır.Ama ben 6s yonetımının yerınde olsam yıne 6s kontorlerını pıyasaya surereım.baska turlu kurtulamayacaklar.[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Tabiki beşiktaş olacak[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? [Bu mesaj kermit_frog tarafından 13 June 2003 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 *! chaktIrmaz... *[hline]tHe Original fi$h® [Bu mesaj -Wissy tarafından 13 June 2003 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 oke ben deiştirdim sende deiştirde çakmasınlar :) çabuk ol görmesinler eheh[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Bu çaktırmaz olayını Wissy ve benden başka kimse bilmiyo eheh çatlayın :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ya$asin..Oley..Nihohoh *! boyu 10 cm. uzami$tir *[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 kermit frog bursalılara küfür etti, hani görmeyenler varsa..[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 eheh benimde :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Mephisto_, 13 June 2003 21:09 tarihinde demiş ki: kermit frog bursalılara küfür etti, hani görmeyenler varsa..[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Tuh be..O kadarda sevinmi$tim sirf ben biliyorum diye.. *! boyu eski haline doner... *[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 küfür etmedim şampiyon olmayan bursalı olsun dedim şakasına be ne var bunda küfürmü ? bunu bütün taraftarlar tribünde söyledi sende amma ispiyoncusun ha[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 lol önemli bir şey bile değilki fb ve gs taraftarı hep yapar 'ayağa kalkmayan galatasaraylıdır/fenerlidir' zıplamayan fenerli/galatasaraylı' vs..[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar