MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Karanlıkta çalan aşk şarkım gibisin Hiç ışık olmasa da fısıldanan iki kelime gibi Sanki yıldızlar çalmış ışığı Ben de yapayalnız kalmışım fısıltılarınla Fısıltıların yara bırakır kalbimde Ben de sorarım kalbime Neden tüm fısıltılar sende bitiyor diye Neden olacak? Başka nasıl kıracaksın kalbimi? 23:41 26/02/2005[signature][hline]The smile on your face lets me know that you need me There's a truth in your eyes saying you'll never leave me The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall You say it best when you say nothing at all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 açıkçası biraz kısa olduğu kanaatindeyim. Gece vakti bu kadar çıktı damlalardan...[signature][hline]The smile on your face lets me know that you need me There's a truth in your eyes saying you'll never leave me The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall You say it best when you say nothing at all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 güzel bi renk var biraz değiştirirsen istediğin şeyi tam anlatıcaksın gibi.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 senden daha iyilerini de gördüm kardeşim.. Ama yine de güzel yani..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar