azuha Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 www.forumcular.com Burada istediğiniz kadar mp3.. [Bu mesaj azuha tarafından 23 Şubat 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 öbür tarafta 98 yazıyo..97 ise girmem ona göre[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 eha kaldırmadı galiba :)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 neden 100 tane yokki[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 100 olursa site olimpik oluyormuş devletin el koyma hakkı doğuyormuş iğrençim kabul :p[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 smoke iğrenç değil ahahha yardın beni burda .. süper zekice.. ahahha yarıldım ... looool :))))))))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 irenç bi yer ben hiç sevmedim. yanlız iyi reklam yapmışsın bugün bi sürü kişi üye olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: forgiver, 23 Şubat 2005 23:40 tarihinde demiş ki: neden 100 tane yokki taktik ;)[signature][hline] Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azuha Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 siteyi Beğenmedim Diyene saygı duyarız hiç girmesin.. Ama iğrenç bir site demeye hakkı yok.. Bende ona göre yorum yaparım sonra.. niye 100 albüm yokki diyenler içinde biz sağdan soldan link çalıp, toplayıpda yayınlamadık onları.. %99 u kendimiz upload yaptık.. Link kırılmış olanlarıda düzeltiyoruz.. şimdi sorarım hangi yerde böyle albüm gördünüz ? Biride taktik demiş bunun nesi taktik olsun yahu? foruma devamli girsin baksın albümler 100 de olur 150 de.. Son olarak 3 aLbüm daha eklendi ve Albüm sayısı 100 oldu :D www.forumcular.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 isminde hayır yok senin sitede adult mp3 herbişi var özentiyiz galiba ?[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azuha Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Neyi özentiyiz anlamadim? isminden sanane hem? Sen Beğenmedin diye kapatalımmı? Sen Bir Site kur ve 3 Ayda günlük 2 bin tekil hit yap sora gel bana söyle bakarim bi ara tammı aslanım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Hiç fena değil, tebrik ederim... Adult bölümü hit sayısını patlatmış anladığım kadarı ile... Ama knu seçimleri, gruplama v.b. çok başarılı olmuş. Tebrik ederim...[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L48 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L37 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bu sitede iş yok. bunun daha geniş kapsamlısı : www.forumtr.com[signature][hline]Who'j ¥ou want me kill ? Hepimiz bir bataklıkta yaşıyoruz, ama bazılarımız yıldızlara bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Neden bilmiyorum ama site açılmıyor bende bir türlü . Bir kaç siteye de aynı tepkiyi veriyor .... TT heralde sorumlusu .[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 VURGUNCULARR Dermiş gibi oluyo ya FORUMCULARRR film vardı ya eski ahah :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azuha Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 dns AyarLarini 212.156.4.4 212.156.4.20 Yaparsan duzeLir.. Ayrica baska bi sitenin adresini yazan herif git başka yerde yap reklamını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 "tecavüzden korunma rehberi" :D :D oyy[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 niye basa yerde yapsın reklamını sen baska yerde mi yapıyorsun. senin reklam yaptıgın gibi onun da reklam yapma hakkı var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azuha Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bu site de iş yok! :)) yau arkadas siteyi bi gezseydin olumsuz gordugun yanlarını bi belirtseydin ondan sonra iş yok deseydin. Biz illaki bize iyi yorumlar yapılmasını beklemiyoruz ama eleştiri yaparken de ilk okul cocukları gibi '' Sizce bu nasıl olmuş diyoruz? Cevap: İş yok Begenmedim, İyi , idare eder '' gibi basit cevaplar vereceginize hiç vermeyin! Bakın bilinçli bir kullanıcı ustteki yaptıgı yorumunda neleri begendigini belirtmiş. Keşke kotu gordugu yanlarıda soyleseydi. Ayrıca Forumtr türkiyenin en hit alan ve gercektende kullanıcıların yararlanabilecegi bir forum. Onlar bizden cok once basladılar bu işe. Her turlu emeklerine saygımız var. Gelelim foruma girememe olayına. Forumla ilgili hiçbir sorunumuz yok. Tum sorun ayen bir arkadasın belirttiği gibi telekom kaynaklı. Eger dns numaralarını değiştirirseniz giremediginiz diğer adreslerede girebilirsiniz. Bunun için buyuk ihtimalle buradaki forumda yazılmıstır bu konu ama isterseniz ben yinede vereyim. 212.156.4.10 ve 212.156.4.11 bu numaraları manuel olarak ayarlarsanız foruma girebilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ben neden acamıyorum bu 'iş olmayan' siteyi.. (=[signature][hline]Nanoteph UO Webmaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar