Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son 45 yılımız

duende

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar bide ben bisi izlemistim discovery'de.. dunyadaki kutupsal dgerler yer dgstirmeye baslıoms.. yani pusulada cıkan kuzeyle guney manyetik alanları yer dgstirioms... buda dunyanın etrafımdaki manyetik alanın zayıflaması ve bunun snucunda guclu fırtınalar falan beklenioms.. gunes ıısnlarıda ck daha fazla etki yapcakmıs bu zmanda.. bu dunya tarihi byunca belli peryolarda olan bi olaymıs... napcaz bakalım...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Des, 25 Şubat 2005 21:20 tarihinde demiş ki:
Korkmayın arkadaşlar ülkemiz dünyanın tam merkezinde biri bize nokta atışı yapmadıkça en az etkilenen ülke her zaman bizimki zati ondan bizi çekemiyorlar ya.

Vay be, ülkemin bir güzelliği daha.
Yarabbim, sen bana sabır ver. Çekemiyorlarmış.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Sosyal ağlarda paylaş

İsteyene Kara Kuvvetleri Komutanlığının hazırladığı türkiyenin jeopolitik önemi hakkındaki cd den bilgi gönderebilirim. En iyi stratejistlerin görüşüdür bu ve forumlarda harcayabileceğin kadarda basit değil ! (Lise kitaplarındaki jeopolitik önemi olarak anlatılan ders kadar yalın değil)[signature][hline]Yandan RohanLı
Sosyal ağlarda paylaş

Awww, sorry d00d.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o

[Bu mesaj W3r3wolf tarafından 25 Şubat 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...