Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son 45 yılımız

duende

Öne çıkan mesajlar

bugun fizik dersini kaynatmak için dunya nereye gidiyo muhabbeti actık ve hocamız anlatmaya basladı not:hoca kesinlikle bayaa bilgili birisidr soylediklerine ben tamamen inandım bos konuscak biris degil yani

-dunya hızla yok olmaya dogru ilerliyomus ve 2050de yasanamıyacaj bi hal alıcakmıs
-ekvator ve kutuplar arasında gidip gelen yuvarlak seklinde bi akıntı varmıs o akıntı %70 gibi azalmıs kısa surede yok olucakmıs bu da tum kuzey avrupa ulkelerinin kutuplardan farksız olması anlamıca geliyomus
-bilim adamları herseyin dogru orantıyla gidecegini dusundukleri için hersey beklenmedik bi hızla olmus yani onlar bu kirlenmemenin 100lerce yıl sonra olacagını sanarken cok kısa bir sure sonra olacakmıs ayrıca bizm fizik hocası bence onların bekledigindende hızlı olacak dedi
-su anda marsa atılacak bazı bakteriler orada oksijen, atmosfer ve bitkilerle hayvanların yasamasına yeticek bi ortam yaratabilrmiş ve onun yollanması için marsa gidilip orda hayat varmı yokmu diye bakılmasını bekliyolarmıs

ki bence amerika oraya tek basına gider oteki ulkere bakmaz bile 45 yıl omrumuz kalmıs bosverin calısmayı eglenelim bol bol hadi maximum 2080dende bitsin ve cocuk yapmayı falanda dusunmeyin bence[signature][hline]
[/url]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim

slash kotu solo yazmaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UcuBe, 25 Şubat 2005 17:31 tarihinde demiş ki:
bişey olmaz merak etmeyin belki kuzey bölgelerde yaşam zorlaşır ama öyle marsa göç etmeye falan gerek yok

afrikadaki tum hastalıklarda onlara dogru guneye yani turkiye ve komsularına gecicekmiş[signature][hline]
[/url]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim

slash kotu solo yazmaz
Sosyal ağlarda paylaş

eheh kesın amerıka uydurmustur bu hıkayeyı kı dunya halkalrı calısmayı bıraksın onlar gıtsın gene aya bızde kalalım yaya :D

Marduk marduk dedılerde su turk yazar harıcınde marduku sallıyan kımse yok herkes bır mıth olarak bakıyor marduk gelmıycek bu gıdısle ama bırılerı dunyayı su conny lerın elınden almassa hepımızın kafasına tas yagıcak soylemedı demeyın :)[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki:
Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak

Sosyal ağlarda paylaş

said:
trgdy, 25 Şubat 2005 17:17 tarihinde demiş ki:
bugun fizik dersini kaynatmak için dunya nereye gidiyo muhabbeti actık ve hocamız anlatmaya basladı not:hoca kesinlikle bayaa bilgili birisidr soylediklerine ben tamamen inandım bos konuscak biris degil yani

-dunya hızla yok olmaya dogru ilerliyomus ve 2050de yasanamıyacaj bi hal alıcakmıs
-ekvator ve kutuplar arasında gidip gelen yuvarlak seklinde bi akıntı varmıs o akıntı %70 gibi azalmıs kısa surede yok olucakmıs bu da tum kuzey avrupa ulkelerinin kutuplardan farksız olması anlamıca geliyomus
-bilim adamları herseyin dogru orantıyla gidecegini dusundukleri için hersey beklenmedik bi hızla olmus yani onlar bu kirlenmemenin 100lerce yıl sonra olacagını sanarken cok kısa bir sure sonra olacakmıs ayrıca bizm fizik hocası bence onların bekledigindende hızlı olacak dedi
-su anda marsa atılacak bazı bakteriler orada oksijen, atmosfer ve bitkilerle hayvanların yasamasına yeticek bi ortam yaratabilrmiş ve onun yollanması için marsa gidilip orda hayat varmı yokmu diye bakılmasını bekliyolarmıs

ki bence amerika oraya tek basına gider oteki ulkere bakmaz bile 45 yıl omrumuz kalmıs bosverin calısmayı eglenelim bol bol hadi maximum 2080dende bitsin ve cocuk yapmayı falanda dusunmeyin bence

hocanın bilgileri edindiği yer için bakınız: the day after tomarrow filmi.

hoca bayağı bir bilgili herhalde sinema konusunda...[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 30 En üst düzey Türk tanker
--
Bayat , 23 Şubat 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
Tek elle yazmak zor degil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

baska bi_i sormak için onu sormustum ve izledigini soylemisti ama adam cidden bilgili bi adam son zamanlarda sadece bunu arastiriyodum dedi sonucta bize bi filmi anlaticak diil ki bize oturup deep inpact ve armageddon gibi filmlerdeki sacmaliklarida anlatmisti[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow
slash kotu solo yazmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...