elvyn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 kısa kesecegim. oss sunu yapıyor zarar vriyor falan diyorsunuz da. nasıl bir sistem uygulanaca ki bilmem kac milyon kisiye? yazılı kaıdı verip ogretmen klonlayarak universiteye mi sokacaklar milleti.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Her üniversite güzel eğitim verecek.Her üniversitenin de ayrı sınavı olucak.Tabi ki sadece hayal..[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Öss kilo verdirir.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Stfu n00b.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Öss ile yaşamayı öğrenmeliyiz..[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 eskiden üniversiteler sınavla alıyormuş öyle bi sistem olabilir mesela.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Öss kaldirilsin herkez mutlu olsun.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: uncla, 24 Şubat 2005 21:44 tarihinde demiş ki: eskiden üniversiteler sınavla alıyormuş öyle bi sistem olabilir mesela. e öss sınav deil mi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 onun ediiği oyle deıl gırmek ıstedıgın universite kendı sınavını yapıyormus demek istiyor.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: swswsw, 24 Şubat 2005 21:42 tarihinde demiş ki: Öss kilo verdirir. yanlıs cvp öss kilo aldırır :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Öss masondur .[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: aquila, 24 Şubat 2005 21:42 tarihinde demiş ki: ruyana mi girdi oss? :D valla öss'yi geçen sene kazanamadım, bu sene de zor gözüküyo.. seneye de hazırlanmak istemiyorum ama üniversite okumak istiyorum.. ne yapmalıyım.. :([signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ohannes bırak sen en iyisi kal böle[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 cogu universite ozel ve ozek olacak devlet universitelerinde ise inanilmaz seffaflik olacak her kurum lise not ortalamasi, varsa sosyal faaliyet ve sene sonlarinda yapilacak bir dizi sinav ile ogrenci kabul edecek[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Kilo mu aldirir bence verdirir :) ahh ahh..[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 açıkçası her üniversitenin kendi sınavı olması en saçma sistem. yani ne öyle ben 4-5 üniversite istiyorsam kaç tane sınava gireceğim? eskidne öyleymiş zaten ve sınavların çakıştığı da olurmuş. yani sorun sınavın tek merkezli olmasında değil yönteminde bence. şu andaki sistemi çok mu kötü? bence çok kötü değil. hatta bana göre amerikan sisteminden daha bile mantıklı. sınavın içeriği biraz daha düzeltilirse ve her sene sonunda olmak üzere 3 sınav olursa yeterli olur diye düşünüyorum.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: SoulCube, 25 Şubat 2005 18:27 tarihinde demiş ki: onun ediiği oyle deıl gırmek ıstedıgın universite kendı sınavını yapıyormus demek istiyor. ben de diyorum ki ha universitenin kendi sınavına girmissin ha ossye. bi kere gir bi daha cile cekme daha mantıklı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Kaldırırsa ayip ederler o kadar çaliştik biz(hala çalişiyoruz :)) Ayip ederler...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 salla zaten marduk gelicekmiş.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 oss gay dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Öss yalan bisey.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 gayette gercek bisey. bakınız gtumdeki kazık.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 kaçıncı girişin olacak lord?[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ben Karakoçanda 8 kez sinava girmis kisi görmüstüm.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: aquila, 25 Şubat 2005 19:35 tarihinde demiş ki: cok tanidik geldi bu sistem bana alla alla... eft[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar