Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Azrail-Tanrı arasındaki konusmalar

Horrible

Öne çıkan mesajlar

Ilk olarak assagida okuyacaklarinizi ciddeye almayacaginizi umuyorum...Ewt basliyoruz;

Azrail-Tanri Diyaloglari 1

azrail: ufff cok yoruldum be..öldur öldur bitmiyor anasını satayım!
-tanri: sus $ikayet etme. benim nimetimden sual olunmaz.
-azrail: ya allahim o degilde en cok ne kanıma dokunuyor biliyor musun?
-tanri: elbette biliyorum yavrum. "allah" her seyi bilir. ama sen açıkla ki bu basligi okuyan ogrenciler de ogrensin.
-azrail: ya ben 7/24 calısıyorum, yemek molası, yaz tatili hicbir $ey yok. ama şunlar (cebrail ve israfil'i kastederek) hep yatiyor. biri en son 1400 yil once cikmis ise, oburu ise elde bir boru oturuyor daha calisirken goren olmamis. sorsan 4 buyuk melekten biriyiz diye hava atmasini biliyorlar ama. ayrica hepimizde ayni maasi aliyoruz. bu mudur adalet?... hani ilahi adalet?...nerde bu devlet?...(yok la bu yanlis oldu. tabi turkiye'ye bu kadar cok gidersen can almaya, dile dolaniyor boyle seyler.)
-tanri: cok konusma...hem benim nimetimden sual olunmaz! hadi cok durma burada. bak deprem olmus git alman gereken canlari al cabuk cabuk! bak hala bakiyor ya!..
-azrail: ulan!!! (mikail'e bakarak) sen de iki dakka rahat durmuyorsun. iki gundur yok sel, yok firtina, yok deprem azima (sansur) ha...ulan duduk (israfil'i kastederek) sen de ufleyeceksen ufle su boruyu. yetti bea. (elindeki tirpan ile boynunu gostererek) ta burama geldi! yapabilsem kendi canimi alacagim ha...
-tanri: :?!?
-cebrail: :?!?
-israfil: :?!?
-mikail: kos la kos brezilya'da da yangin cikardim.

Azrail-Tanri Diyaloglari 2

Azrail: Patron, maa$ıma ne zaman zam yapmayı du$unuyorsun, karın tokluguna adam olduruyoruz burada.. Makdulun yakınlarından yedigimiz kufurlerde cabası..
Tanrı: Demek ki bu kadarını uygun goruyorum, kararlarımı mı sorguluyorsun ?
Azrail: Yapma allasen olumlulerin kiralık katilleri bile benden fazla kazanıyor.. Coluk cocuk peri$an
Tanrı: $eytana uyma azrailim, ben can alma yetkisini bir tek sana bah$ettim, digerlerinin yeri cehennem bunu bilmezmisin.
$eytan: Ulen sıkı$ınca hemen bana iftira edin, "$eytana uymaymı$" .. bıktım $erefsizim kotu anılmaktan..
Azrail: Kanka bozma moralini be senin misyonun bu..
$eytan: Ya bırak abi ya, gidiyorum ben buralardan, ne karde$im bu yok $eytan aldı goturdu satamadan getirdi, nedir bu ayrımcılık, adamsendecilik.
Tanrı: (icinden) neyse maa$ mevzuu kaynadı arada..
Azrail: $eytancım birde beni dü$ün, adam kendini intihar eder, "azrail aldı canını" derler, yaya gecidi varken otobandan gecer kamyon altında kalır suclu yine ben, egreti bina yapar depremde yıkılır, azrail i....si yaptı derler.. konu$turmayın abi şimdi beni yaa .. asıl ben gidiyorum $erefsizim buralardan, bizde can ta$ıyoruz abi yaa..
$eytan: Olm gel senle ayrı eve çıkalım, kafamıza uygun birer i$te buluruz..
Tanrı: (İcinden) bu gidi$le isyan cıkacak, en iyisi maa$ olayını kabul etmek. (dı$ından) tamam azrailim maa$ını 2 katına cıkartıyorum, gerginligin luzumu yok deilmi canım karde$im benim..
Azrail: Yüce Tanrım sen buyuksun.
$eytan: Lan hani gidiyorduk buralardan, sattın iki dakkada bizi..
Azrail: sieee len $eytana mı uycam, benim arkam saglam olum sevenim çok hadi bakiim ikile..
Şeytan: Ulan ulan yine ben kotu oldum lan, gidiyorum lan buralardan..
Azrail: hadi canım cio bella ..
Tanrı: (içinden) bu seferde yırttık, hadi hayırlısı bakalım ..

Azrail-Tanri Diyaloglari 3 (ve son)

Azrail : Ahh cok yoruldum,tırpan sallamaktan belim,basım tutmuyo
Tanrı : yine neye delleniyosun lan
Azrail : Benim tırpan diyom bilemek lasım iyi kesmiyo
Tanrı : Ne yani benim tırpanım kesmesmi lan beni inkar mı edion carpiim mi seni
Azrail : Ha$a tanrım ne demek jilet gibi
Tanrı : Kıvırma dansoz gibi al su listeyi aksama hepsini al getir
azo(azrail) tanrının yanından ayrılır ve ise koyulur
Azrail : Al listeyi hepsini getir sanki market alısverisi
Azrail : Hay azına (sansur) ya bunları nasıl bi araya toplasam

3417 sefer sayılı ucagımıs havalanmaktadaır lutfen kemerlerinizi baglayın

Temel : icinden ( allahum al canımı deyrum senlerdir almiysun al su temel kulinin canini artik )

Azrail : Selam iste geldim burdayım ben bu iste ustayım
Temel : Ha cen allahum dualarımı kabul ettin
Azrail : Utanmasa sampanya patlatcak sanki cennete bilet aldı

Azrail : eveet 3417 sefer sayılı ucagın yolcuları hep beraber gideyruz ( aksanımı bozdu i...ne )
Temel : ee azrail usagum ben dua ettim allhuma bu i.....lerin ne gunahi var
Azrail :Sus be u$agum hepinisi bi araya toplayana kadar anam (sansur)di benim ne gunahum var[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

[Bu mesaj Horrible tarafından 23 Şubat 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

brezilyada yangın çıkardıma güldüm ben euhe[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Yeto bi ara demişki:
Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bayat, 23 Şubat 2005 17:19 tarihinde demiş ki:
Bu sansurlerin, ***'larin, ...'larin anlamini anlamiyorum. Sikildi yazinca kaka oluyor, oyle yazinca olmuyor sanki.

başka bi forumdan alıntı yaptığım için sansürler var :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

said:
333, 23 Şubat 2005 17:03 tarihinde demiş ki:
10 yaş çocuk espirileri gibi bence.

-1

sonuncusu icin katiliyorum sonuncusu kötüydü ama ilk 2 si süper[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 23 Şubat 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
ekşiden araklıyıp şurda thread açmayın ya

e o zaman mynetten falan alınan haberlerde konulmasın paticik sadece uo ve kişisel bölümünde oluşsun :yapma:[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle haklisin isteyen istedigini acsin cok abartmadigi sürece .. millet soru soracagi zaman bu konu 300382389yıl önce acilmisti dicek olan biri icin acmasinmi abi ? yani adam sormasinmi ?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...