kaisersoze Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Orda oynayan arkadaşlar bi cevap verirse iyi olur . Bide orda yeni açılan türk clanına girmek istiyorum . şu an lvl 35 def warrior var . vede onunla devam etmeyi düşünüyorum .[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun ....
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 kapalı galiba bende giremiyorum düzelir bugün bakım fln var herhalde bir sitesine bakayım[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 yazmıyor bakım var diye bişi ayın 15 inde varmış ama bugünkü tek haber vol.3 die bier şey yayımlanmış patch flndır belki bilemiyecem haberin ayrıntılarını çeviremedim... :-/[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
kaisersoze Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 hımm bende anlamadım. ingilizcesi olsa keşke de bilebilsek .
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 var zaten google anasayfayı çevirio ing e :D oyun kapalı deilmiş 2dk sona girdim[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
Öne çıkan mesajlar