Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 bu grubun parabola adlı şarkısını dinledim aşık oldum gruba:rock:.yanlız grup galiba biraz sorunlu.klipleri çok ilginç çünkü...[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 günaydın =] süperdir tool, a perfect circle vardır bide, yine maynard abimizin grubu, o da süperdir hangi şarkısını bulursan çek kötü olmaz :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 parabola güzel şarkı ama klibi çok ilginç gerçekten.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ascraeus sağolsun bana tool mp3 cd'si vermişti, kopyaladım da daha hiç dinleme zahmetinde bulunmadım ehi. dinliim bari.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 bak ilk başta parabola'yı dinle zaten hasta olursun şarkıya:rock:.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=30138 * arama'ya girip tool yazmak çok mu zordur diye düşünür.. * [hline]get bored.. icq: 67083813 [Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 15 June 2003 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 15 June 2003 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar