hellspe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 efsane olarak bence -M.J -R.Horry -R.Miller daha hatırlamıyorum... sizce...[signature][hline]===>CheesteR<=== azilmi tiky lailaya damsız girer so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük | [Bu mesaj Cheester tarafından 13 Şubat 2005 03:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ya MJ ın reklamlarda verdıgı tartısılmaz sımdı R.Horry'nın kı cok onemlıydı Bence sen oraya Iverson fln da ekle daha cok son sanıyede atan war mesela gecen hafta Nba'da ılk 10 a gıren kım attı bılmıyorum orta sahadan duserken atılan bı basket war[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bunu saymaya çalışırsan bir 5-6 sayfa word dökümanı çıkar..o kadar çok varki son saniye basketi..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 MJ ye bi 100 puandan 100 veririm ben bu konuda. diğerleri 75 puan altında. Reggie Miller da çok atardı eskiden.Iverson atamıyor desem? ama iverson'ı cok severim [Bu mesaj Fistan tarafından 13 Şubat 2005 03:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Iverson atamıyor mu desen gecen senekı pileyof larda son 2 sanıye kala orta sahadan cok guzel attıgı bır basket war eskı Nba actıon da verılıyordu ayrıca o lıste varya yaz yaz bıtmez[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Gilean, 13 Şubat 2005 03:12 tarihinde demiş ki: bunu saymaya çalışırsan bir 5-6 sayfa word dökümanı çıkar..o kadar çok varki son saniye basketi.. ben her atanı yazın demiyorumki sadece efsanevi son sanıyede takımnı kurtaran oyuncular dedim...[signature][hline]so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Sımdı R.Horry yazmıssın benım aklıma takımını yenılgıden kurtaran kısıler gelıyo e onun sayısıda haylı fazla C.Billups koysaydın barı o kadar Nba Tv'de reklam aralarında geçıyo[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ama R.Horry LA Lakers ı cok kurtardı...[signature][hline]so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Iverson'ın denediği ve attıgı son saniyeler XXXXX Iverson'ın denediği ve atamadıgı son saniyeler XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX [Bu mesaj Fistan tarafından 13 Şubat 2005 03:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 iverson kariyerinde ilk kez attigi bir son saniye basketle bu sene mac kazandirdi. son saniyede en cok cana yakan herhalde reggie miller, ama mj in attigi son saniye basketleri sampiyonluk getirdi. ama eksi oyunculara bakarsaniz en iyi son saniye aticisi jerry west herhalde...[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 televizyonda gördüğüm kadarıyla reggie miller gibi ama mj inde son saniye 3lükleri var herhalde en iyisi 2 si olabilir..[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 1-jordan 2-reggie ama olay 3 lük ise reggie i tek geçrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 R.Miller 8.5 saniyede 8 sayı atmıştı.. tabii ki son 8.5 saniyede[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 şimdi için söyleyim K.Korver.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Horry.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mj nin nba tv de gösterdiği son sn üçlüğü süper ya :):)[signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an. [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ikilik o utah serisindeki atıpta dönüp havaya sıçradığı yumruk salladıgı şutu diyosan.canlı izlemiştim o maçı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 aha melancholy yakaladım seni..bi de bana phoenix diyodun..kırk yıllık Utahı adam phoenix yaptı ya[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 OMG! bu topicde melancholynin postu yok! ehhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yok o okuldan kalma:)adam tutturdu okulda phoenix diye de ondan[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 olm bi sn tam bole bi bakip cikiim diodum. lan o maci 1 ay once fln nba tv verdi. phoenix maci o be. yapma etme kus beyinli miyim neyim? yok yok phoenix ti o[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 iyi insan lafının üstüne gelirmiş :D[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ulan olm beni de şaşırttın şimdi. cavs maçı demiştim sana. al buldum işte :) http://www.sportswall.com/mijosh16x20p.html[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ehueh bilerek phoenix dedim kafan karışsın diye ama yemedi:Pbu arada aynı basketten bahsetmiyor olabilirz[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bence son saniyelerin tek favorisi şu anda Kobe, kyle korver da ilerde bu konuda başarılı olabilir ama şu anda deil[signature][hline]Karlı yoldan yürümeyi biz seçmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar