pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Aşağıdaki bağlantılara bir bakın bakalım, ilginizi çeken birşeyler var mı? ftp://194.190.221.196/music/ İşte adreslerin kralı! Bir ftp programı ile açarsanız daha iyi olur (tavsiye flashget te yer alan site explorer). http://www.techspot.com/vb/topic12665.html Bu forumda da yaklaşık 20 tane oyunun müzikleri için bağlantılar var. http://www.scummbar.com//resources/downloads/index.php?todo=MP3 Tüm Monkey Island serilerinin müzikleri [Bu mesaj pekaziz tarafından 25 Şubat 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj pekaziz tarafından 25 Şubat 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir]
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ehe guzelmis sagolasin[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 sen bunları da paylaşıma açıver pekaziz =)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ALLAAH FREEDOM FİGHTERSIN MÜZİKLERİ VAR. *!Delirir cepheye koşar*[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Türk DaoC sunucusu bekleriz herkesi
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 çok güzel bir hizmet[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Böhü ben Desert Combat baktımda bulamadım malesef Emule a kaldı işimiz. Ama Cannon Fodder var kırıldım yine gülmekten yıllardır ötüyor bu şarkı kafamda.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Öne çıkan mesajlar