pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Aşağıdaki bağlantılara bir bakın bakalım, ilginizi çeken birşeyler var mı? ftp://194.190.221.196/music/ İşte adreslerin kralı! Bir ftp programı ile açarsanız daha iyi olur (tavsiye flashget te yer alan site explorer). http://www.techspot.com/vb/topic12665.html Bu forumda da yaklaşık 20 tane oyunun müzikleri için bağlantılar var. http://www.scummbar.com//resources/downloads/index.php?todo=MP3 Tüm Monkey Island serilerinin müzikleri [Bu mesaj pekaziz tarafından 25 Şubat 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj pekaziz tarafından 25 Şubat 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ehe guzelmis sagolasin[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 sen bunları da paylaşıma açıver pekaziz =)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ALLAAH FREEDOM FİGHTERSIN MÜZİKLERİ VAR. *!Delirir cepheye koşar*[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Türk DaoC sunucusu bekleriz herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 çok güzel bir hizmet[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Böhü ben Desert Combat baktımda bulamadım malesef Emule a kaldı işimiz. Ama Cannon Fodder var kırıldım yine gülmekten yıllardır ötüyor bu şarkı kafamda.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar