Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Türkiyede wireless Network ekipmanları satan ama tabiki biraz profesyonel bildiğiniz bir yer var mı? Bir tane external wireless network anten almam lazım ama Türkiyede kendim bulamadım. USR5450 RP-SMA uyumlu 1-1.5 metre kablolu ve external enten lazım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 armada ya bakabilirsin daha gelismis network ekipmanlari icin ama usr olarak ariosan nerden bulabilirsin bi fikrim yok.[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 anteni varmi bilmiyorum ama bir sitede adam ustune convex bir demir yapip mesafesini buyutmustu bulursam yolliyim.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar