Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadow Priest Temp. hakkında görüşleriniz.!

Daggerfall

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar,

Shadow priest kullanan yada kullanmış yada bilgi sahibi arkadaşlara aşagıdaki template ile ilgili ufak bir sorum olacaktı fikirleriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Saved Template

Class: Priest
Level: 60

Discipline Talents (18 points)

# Unbreakable Will - 5/5 points
Increases your chance to resist Stun, Fear, and Silence effects by 15%.

# Improved Power Word: Shield - 3/3 points
Reduces the duration of your Power Word: Shield's Weakened Soul effect by 15 seconds.

# Martyrdom - 2/2 points
Gives you a 100% chance to gain the Focused Casting effect that lasts for 6 seconds after being the victim of a critical strike. The Focused Casting effect prevents you from losing casting time when taking damage.

# Improved Power Word: Fortitude - 2/2 points
Increases the effect of your Power Word: Fortitude spell by 30%.

# Focused Casting - 1/1 point
While active, you no longer lose casting time from taking damage. Lasts 8 seconds.

# Mental Agility - 2/5 points
Reduces the mana cost of your instant cast spells by 4%.

# Improved Inner Fire - 3/3 points
Increases the effects of your Inner Fire spell by 45%.

Holy Talents (0 points)

# None

Shadow Talents (33 points)

# Blackout - 5/5 points
Gives your Shadow damage spells a 10% chance to stun the target for 3 seconds.

# Improved Shadow Word: Pain - 2/2 points
Increases the duration of your Shadow Word: Pain spell by 6 seconds.

# Shadow Focus - 5/5 points
Reduces your target's chance to resist your Shadow spells by 10%.

# Improved Psychic Scream - 2/2 points
Reduces the cooldown of your Psychic Scream ability by 4 seconds.

# Mind Flay - 1/1 point
Assault the target's mind with Shadow energy, causing 75 damage over 3 seconds and slowing the target to 50% of their movement speed.

# Improved Mind Blast - 2/5 points
Reduces the cooldown of your Mind Blast spell by 1 second.

# Shadow Reach - 3/3 points
Increases the range of your Shadow damage spells by 20%.

# Vampiric Embrace - 1/1 point
Afflicts your target with Shadow energy that causes all party members to be healed for 20% of any Shadow damage you deal for 1 minute.

# Silence - 1/1 point
Silence the target, preventing them from casting spells for 5 seconds.

# Shadow Weaving - 5/5 points
Your Shadow damage spells have a 100% chance to cause your target to be vulnerable to Shadow damage. This vulnerability increases the Shadow damage dealt to your target by 3% and lasts 15 seconds. Stacks up to 5 times.

# Darkness - 5/5 points
Increases your Shadow spell damage by 10%.

# Shadowform - 1/1 point
Assume a Shadowform, increasing your Shadow damage by 15% and reducing Physical damage done to you by 15%. However, you may only cast Shadow and Discipline spells while in this form.

Sorum şu: fark ettiğiniz üzere Mind blast (Shadow) tan 3 puan keserek İnner fire (Disc) a 3 puan verdim ve bu sayede İnner fire imi %45 güçlendirmiş oldum ancak Mind blast tan 3 puan kesitğim için cooldown i 1 sn ye kadar inebildi (5 puanıda Mind blast a vermiş olsaydım 2.5 sn cooldown inecekti)

Siz olsaydınız İnner fire a mı 3 puan verirdiniz

yoksa

Mind blast a 3 puan daha mı verirdiniz ???

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Dipnot: Temp PvP amaçlıdır.[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

Sosyal ağlarda paylaş

2 inner fire
1 mind blast

inner fire diyelimki armor unuz 1000 inner fire a 3 puan verdiğiniz zaman 1450 oluyor , çok güzel
ama bir yandanda şöyle bir düşündüğümüz zaman
bir priest in en çok kullandığı dmg deal büyüsü nedir ? tabiki mind blast yani 2.5 sn de çok mühim bir rakam
esas kafamı karıştıran beni böyle karmaşık bir seçime zorlayan da her ikisininde mükemmel özellikler oluşu.

gelelim mana burn e
mana burn u improve ettiğin zaman yani 2 puan verip fullediğin zaman 0.6 sn cooldown ı düşüyor sizleri bilmiyorum ama bana sanki biraz o puana yazık gibi geldi (mana burn e harcanan 2 puana)[signature][hline] Where are you tonight?

[Bu mesaj Daggerfall tarafından 23 Şubat 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Blackout Rank 5
Improved Shadow Word: Pain Rank 2
Shadow Focus Rank 5
Improved Psychic Scream Rank 2
Improved Mind Blast Rank 5
Mind Flay Rank 1
Silence Rank 1
Shadow Weaving Rank 5
Darkness Rank 5

Shadow Total: 31

Discipline Mastery
Unbreakable Will Rank 5
Improved Power Word: Shield Rank 3
Improved Power Word: Fortitude Rank 2
Mental Agility Rank 5
Mental strenght Rank 5
Discipline Total: 20[signature][hline]Undead Shadow Priest - Infected -

and i'm deeply disturbed
and i'm deeply unhappy

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dralnu, 23 Şubat 2005 15:17 tarihinde demiş ki:
dikkat et, mana burn un cooldown i degil, casting time i dusuyo

sanırım dediğin doğru ama yinede o 2 puana değmez bence (high shadow giden biri için)

dipnot: tabi high Disc/ rest shadow giden biri için bu dediklerim geçerli değil.[signature][hline] Where are you tonight?

Sosyal ağlarda paylaş

inner fire tamamen fiziksel dmg verenler icin gecerli. iyide senin adam dibine girmisse sen niye kasiyosun ki? psychic scream var. yolla adami. gelene kadar 3 4 buyu atiyosun, sonra yine fear koyuyosun... bi ihtimal resist olabilir, o durumda bile shadow formdaysan pek bi sey farketmiyo. 3 dakikalik inner fire icin talent point harcamak cok luks. onun yerine adami oldururum daha iyi.
spirit tap gerekli bi sey, cunku cok mana harciyosunuz, pvp'de de genelde kazandiginizi dusunurseniz, spirit tap ust uste adam oldurmenize olanak saaliyo.

Discipline Talents (10 points)

Unbreakable Will - 5/5 points
Martyrdom - 2/2 points
Improved Power Word: Shield - 3/3 points

Holy Talents (0 points)

Shadow Talents (41 points)

Spirit Tap - 5/5 points
Blackout - 5/5 points
Improved Shadow Word: Pain - 2/2 points
Shadow Focus - 5/5 points
Improved Mind Blast - 5/5 points
Mind Flay - 1/1 point
Improved Psychic Scream - 2/2 points
Shadow Reach - 3/3 points
Silence - 1/1 point
Vampiric Embrace - 1/1 point
Shadow Weaving - 5/5 points
Darkness - 5/5 points
Shadowform - 1/1 point

olay budur.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

Imp mind blast kesinlikle gereksiz bir talent.Mblast dogru çok kullanılıyo ve en yüksek dmg ama mana cost bakiminda 1.1 lerde sürünürken misal bi Mflay 1.6-7 lerde.
Sw pain/Mflay/Melee gibi opsyonlarınız var zaten aradaki 8 sn zamanı doldurmak için.
Imp MBlast neden çok saçma matematiksel olarak bakalım ;

Normal MBlast ;
Cast başladı
1.5 sn Ilk blast vurdu100 dmg(misal)
9.5sn 2. cast başladı
11 sn 2. vurdu.
19. sn 3. cast
20.5 3 vurdu.

Imp MBlast (5) ;

Cast
1.5 sn ilk vuruş
7 sn 2. cast
8.5 2. vurdu
16.5 3. cast
18 sn 3 vurdu.

3 Mblast zaten mana verimliliği bakımından iyi değil, birde combatta 3 ten fazla atma olasığımız düşük.Bunlar göz önündeyken Imp. Mindblast bana saçma geliyor.

Şahsen ben 10/10/31 olarak dağıtacağım.

Ilk 31 point(40 lvl)

Spirit Tap Rank 5
Blackout Rank 5
Improved Shadow Word: Pain Rank 2
Shadow Focus Rank 2
Improved Psychic Scream Rank 2
Mind Flay Rank 1
Shadow Reach Rank 3
Silence Rank 1
Shadow Weaving Rank 5
Vampiric Embrace Rank 1
Darkness Rank 3
Shadowform Rank 1
Discipline
Unbreakable Will Rank 5
Improved Power Word: Shield Rank 3
Improved Power Word: Fortitude Rank 2
Holy
Improved Renew Rank 5
Spiritual Healing Rank 5
gibi düşünüyorum.

Bu template mutlaka değişecek tabiki.30 lvl im su an ve mümkün olduğunca(en az 50) shadow un solo boostunu almak istiyorum. Yeterli support sağlayamazsam direk disc/holy gibi bi build e döneceğim.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar konuyla kel alaka özür dileyerek soruorum

Priestların bu kontrol etme buyusunu kullandıgı zaman kontrol altına aldıgı kısının spell ve abalıtylerınıde kullanabılıormuyuz veya çantasına vs mudahale edebılıormuyuz ? Kontrolden kasıt nası bı kontrol ? Kullanışlı bıseymı ?[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

40'ta shadow un solo boost'unu aliyosun rahatlikla. shadow form baya bi destekliyo. lvl54 rogue'la kapistim lvl40'ken. mana'm kalmadigi icin kacmasina goz yumdum ne yazik ki...

Mblast gerekli, cunku lvl buyudukce saldiracak bi seylerin olmasi gerekiyo. smite'la olarak is degil bu, kimse sana o kadar uzun sure buyu yaptirtmaz. Mblast atarken bile zorlaniyosun. ayrica karsinda heal ozelligi olan birileri varsa, 4 5 defa atman gerekiyo bazen. bitmiyo cunku. Mflay'le olmuyo, adam sana vurdugu anda channel'in cancel oluyo haliyle. Mblast'lari ne kadar etkili ve cabuk dizersen o kadar yararli. Mflay'leri daha cok % dmg'i artirmasi icin Mblast'tan once kullaniyorum ben. Ama cooldown duserse, acilisi onunla yapip, Mflay'lerle artirip 2.Mblast'i vurma ihtimalin var.
yani
1) SW:P -> Mflay -> Mflay -> Mblast
2) Mblast -> SW:P -> Mflay -> Mblast
ilkinde daha az mana harciyosun dooru, ama bi sonraki Mblast'i gec atiyosun ki adam bu surede sana dmg veriyo. 2.sinde ise belki daha fazla mana harcadin, ama digerine gore nerdeyse 1/2 daha fazla dmg verdin. Eh, int'e yogunlasirsan sorunun kalmaz bu durumda.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
n3mrut, 23 Şubat 2005 23:05 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar konuyla kel alaka özür dileyerek soruorum

Priestların bu kontrol etme buyusunu kullandıgı zaman kontrol altına aldıgı kısının spell ve abalıtylerınıde kullanabılıormuyuz veya çantasına vs mudahale edebılıormuyuz ? Kontrolden kasıt nası bı kontrol ? Kullanışlı bıseymı ?
mob'larin bazi ozelliklerini kullanabiliyosun ama PvP'de sadece ucurumdan asagi atlamalarini sagliyo, bi de 2vs2 ve daha fazlasinda, healer'in devredisi kalmasini sagliyosun bi sure...

simdi bi daha denedim, yukarida soyledigim 2. secenek icin Mblast'a 2 vermek yetiyo. 0.1 delay oluyo arada, o kadari da zaten katlanilir bi sey. yinede 3 vermek gerekli...[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 23 Şubat 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj riglous tarafından 23 Şubat 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

shadow priest diye kavram yoktur, priest priesttir heal atar diye tartisma yaratiyim..
shadow priest sen inner fire artirma mb artir. amacin kendini korumak olsa idi dengeli bir priest olurdun, direk shadowum diyorsan mb al. bunun disinda mb improved onemli bir ozellik bende son seviyede. mf ile daha cok vuruyorsun gibi bir aciklama vardi glb, ama mf dezavantazlari var ozellikle her zmn 3 snye vuramiyorsun buyu atiliyor kafana yok ok geliyor yada melee combat yuzunden. en buyuk avantaj ise mb de critical sansi. ve zaten omrun boyunca kullanacain ana atack buyun.
lvl 46 shadow olarak daha disiplin alamadim glb sadece stun reist ve fortite artiran skilli alicam ilerde.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dralnu, 23 Şubat 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
bu arada shadow reach almayip im sw:pain aliosn sanirim, ole de yapmamalisin bence.
sadece duration i uzatio o talent, dps dusuyo spell de

temp de shadow reach var zaten amacım High Shadow rest Dics PvP temp

bir diğer konu Sw:pain e verdiğin puan ile sadece süresi uzatılmıyor 2 puan = 2 trick fazladan dmg veriyorsun.

ufak bir örnek vereyim:
diyelimki senin sw:pain 6 kere 20 dmg veriyor (6 trick) sen improve ettiğin zaman (1 puan) 7 kere 20 dmg veriyorsun tekrar improve ettiğin zaman 8 kere 20 vuruyorsun

yani improved sw:pain hem dps hem timer i arttırıyor.

kısaca 1 puan 1 trick
2 puan 2 trick[signature][hline] Where are you tonight?

[Bu mesaj Daggerfall tarafından 24 Şubat 2005 09:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Salire, 24 Şubat 2005 01:34 tarihinde demiş ki:
shadow priest diye kavram yoktur, priest priesttir heal atar diye tartisma yaratiyim..

böyle tartışma için başka bir topic aç lütfen
benim bu topic i açma amacım insanların fikirlerini almak tartışma ortamı yaratmak değil.[signature][hline] Where are you tonight?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...