narin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Okullar kapandı ; eh haliyle her istanbullu türk genci kendini havadar mekanlara atıyo... :) Bu mekanlardan bazıları ; bebek , üsküdar , kuru çeşme ve en önemlilerinden biride Tophane... Cumartesi günü kızlı erkekli bi gidelim dedik ( gerçi Saint Benoit'lı biri olarak tophane kapı önü sayılır ) gittik ki ne göriyim Prwaler ve 2 arkadaşı tüttürüyolar :) Acil işim vardı selam veremedim umarım kusura bakmasın prawcım , bigün topluca gidelim , karşılıklı tüttürelim :)[hline]*!Direct Drive* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Bu arada Prawler'ı Prwaler diye yazmışım kusura bakmasın artık ; sıcaktan :)[hline]*!Direct Drive* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Biz zaten hep oradayiz.Sizin $oyle bir ugramaniz yeter..[hline]tHe Original fi$h® Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ayarlayalım bi ara gene gidelim busefer nerde cokluk orda bokluk cok kişi gidek :) piyasada nargile kalmasın ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Yanlız parma güzel değil .. Servis çok yavaş...[hline]*!Direct Drive* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 bende cuma ordaydım narincim.. artık böle forumlardan mı haberleşecez heh.. getir bi karneni göster öp elimi :) kimkim gittinizi tahmin ediyorum.. herkese selam söle.. bi ara gel bu taraflara bi gezdiriym seni bindirip ehliyetime :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Biz Alexiyle beraber Parma'da basilmi$tik polise..Ne geceydi ya.. Wi$hmaster[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Bende bakiyorum..Bu surat tanidik bir yerden ama nereden? Prawler[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Bu arada toplaşıp gidelim hepberaber :)[hline]*!Direct Drive* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: narin, 15 June 2003 17:43 tarihinde demiş ki: Okullar kapandı ; eh haliyle her istanbullu türk genci kendini havadar mekanlara atıyo... :) Bu mekanlardan bazıları ; bebek , üsküdar , kuru çeşme ve en önemlilerinden biride Tophane... Cumartesi günü kızlı erkekli bi gidelim dedik [hline]*!Direct Drive* olm bu nasıl forum ilkokul öğretmenine kompozisyon mu veriyosun hahaa top ç**** öptüm anam[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Yenilendi!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: green_martian, 15 June 2003 20:51 tarihinde demiş ki: said: narin, 15 June 2003 17:43 tarihinde demiş ki: Okullar kapandı ; eh haliyle her istanbullu türk genci kendini havadar mekanlara atıyo... :) Bu mekanlardan bazıları ; bebek , üsküdar , kuru çeşme ve en önemlilerinden biride Tophane... Cumartesi günü kızlı erkekli bi gidelim dedik [hline]*!Direct Drive* olm bu nasıl forum ilkokul öğretmenine kompozisyon mu veriyosun hahaa top ç**** öptüm anam[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Yenilendi!!! Baba daattın tüm karimamızı :)[hline]*!Direct Drive* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ayıp ediyosun senin karizma dağılırmı be narincim bu kadar narin olma :) ben buralardan gitmeden bi ara görüşelim kendine iyi bak..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Yenilendi!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.