narin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Okullar kapandı ; eh haliyle her istanbullu türk genci kendini havadar mekanlara atıyo... :) Bu mekanlardan bazıları ; bebek , üsküdar , kuru çeşme ve en önemlilerinden biride Tophane... Cumartesi günü kızlı erkekli bi gidelim dedik ( gerçi Saint Benoit'lı biri olarak tophane kapı önü sayılır ) gittik ki ne göriyim Prwaler ve 2 arkadaşı tüttürüyolar :) Acil işim vardı selam veremedim umarım kusura bakmasın prawcım , bigün topluca gidelim , karşılıklı tüttürelim :)[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Bu arada Prawler'ı Prwaler diye yazmışım kusura bakmasın artık ; sıcaktan :)[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Biz zaten hep oradayiz.Sizin $oyle bir ugramaniz yeter..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ayarlayalım bi ara gene gidelim busefer nerde cokluk orda bokluk cok kişi gidek :) piyasada nargile kalmasın ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Yanlız parma güzel değil .. Servis çok yavaş...[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 bende cuma ordaydım narincim.. artık böle forumlardan mı haberleşecez heh.. getir bi karneni göster öp elimi :) kimkim gittinizi tahmin ediyorum.. herkese selam söle.. bi ara gel bu taraflara bi gezdiriym seni bindirip ehliyetime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Biz Alexiyle beraber Parma'da basilmi$tik polise..Ne geceydi ya.. Wi$hmaster[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Bende bakiyorum..Bu surat tanidik bir yerden ama nereden? Prawler[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Bu arada toplaşıp gidelim hepberaber :)[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: narin, 15 June 2003 17:43 tarihinde demiş ki: Okullar kapandı ; eh haliyle her istanbullu türk genci kendini havadar mekanlara atıyo... :) Bu mekanlardan bazıları ; bebek , üsküdar , kuru çeşme ve en önemlilerinden biride Tophane... Cumartesi günü kızlı erkekli bi gidelim dedik [hline]*!Direct Drive* olm bu nasıl forum ilkokul öğretmenine kompozisyon mu veriyosun hahaa top ç**** öptüm anam[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Yenilendi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: green_martian, 15 June 2003 20:51 tarihinde demiş ki: said: narin, 15 June 2003 17:43 tarihinde demiş ki: Okullar kapandı ; eh haliyle her istanbullu türk genci kendini havadar mekanlara atıyo... :) Bu mekanlardan bazıları ; bebek , üsküdar , kuru çeşme ve en önemlilerinden biride Tophane... Cumartesi günü kızlı erkekli bi gidelim dedik [hline]*!Direct Drive* olm bu nasıl forum ilkokul öğretmenine kompozisyon mu veriyosun hahaa top ç**** öptüm anam[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Yenilendi!!! Baba daattın tüm karimamızı :)[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ayıp ediyosun senin karizma dağılırmı be narincim bu kadar narin olma :) ben buralardan gitmeden bi ara görüşelim kendine iyi bak..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Yenilendi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar