EnginAYAZ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 yaw abi bunu bence her hafta düzenleyelim bundan sonra geleneksel haftalık pati buluşması olsun bu olay haftaya cumartesi saat 4 de yani tekrarlayalım gerçi ben gene fazla oturamıcam ama gelenler gelir özellikle taner ve efeyi beklerim :) troil ismini unuttum baba seni de beklerim serdar fix zaten gelmezse olmaz :) yada siz gelin sırf be abi takılalım :) şaka şaka ne kadar çokluk o kadar güzellik hepiniz davetlisiniz 18+ olsun direk bi parça alkol alalım :) hadi haber verin bende kendimi ona göre ayarlayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: EnginAYAZ, 20 Şubat 2005 23:11 tarihinde demiş ki: özellikle taner ve efeyi beklerim :) taner değil kamer[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EnginAYAZ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ne war yani taner kamer ne fark ederki senin adın bundan sonra kamer ayrıca sonra kelimesi de bundan sorna sorna olarak geçicek var mı hüleyn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ben artık alkol almayacağım, ciddiyim bu sefer şarap falan da değil olay yani. Zaten şarap içecem dedim, bu sefer protakal suyu falan içerim =)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EnginAYAZ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bu arada tarihi kendinize uygun bir hale getirebilirsiniz yanlızca ben bundan sonra her hafta sonu cumartesi ancak boş olabilirim başka zaman da gelemem :( malesef okul durumları falan filan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 bende alkol almıyorum artık bitkisel çay felan içerim[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EnginAYAZ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 tamam beyler alkol almaktan bende vazgeçtim soğuttunuz beni neyse waz caydım gelmiyom içmeye falan uyuz oldum hele serdar tanır ilker die bi arkadasım war içme artık bıdıbıdıbıdı die die sinir etti :yapma: :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 ben yeşilaycıyım bundan sonra patide kimse ağzına alkol kelimesini almayacak.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Arnex Group Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EnginAYAZ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 acil çıkmam lazım ütüyü ocakta unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Demon_of_Hell, 20 Şubat 2005 23:34 tarihinde demiş ki: bende alkol almıyorum artık bitkisel çay felan içerim bu bitkisel çay dediğin şey tahmin ettiğim şeymi? ehühüehüe haftaya geleceğimi sanmam bi süre dinlenmeye çekeyim diyorum kendimi evde falan içeyim sadece.. aslında ev ortamı oluşturmak lazım... bu konuda yoğunlaşalım :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 kadiköyde yapın kadiköyde...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Troil, 21 Şubat 2005 00:40 tarihinde demiş ki: sheref im ev boşaltılır fln de ev kiralama olayı kasar abi :) emmeye de gelirim gömmeye de gelirim. boşaltılmış ev, boşaltılmış bodrum katı, boşaltılmış depo, boşaltılmış kömürlük hiç farketmez müzik + içki olsun her yere gelirim :lol: e oturcak yerde olsun tabi..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 oke her türlü şömineymiş mangalmış barbeküymüş , yanardönerli işler benden sorulur :lol: hepimiz 1er kilo et 2 şer paket makarna 4er litre alkol aldık mı yanımıza 3 gün sabah akşam içer içer içeriz .. :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EnginAYAZ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 walla böle içip sızmamız lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 resim süper :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Demon_of_Hell, 20 Şubat 2005 23:45 tarihinde demiş ki: ben yeşilaycıyım bundan sonra patide kimse ağzına alkol kelimesini almayacak. süt iç sen[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: EnginAYAZ, 20 Şubat 2005 23:11 tarihinde demiş ki: 18+ olsun direk bi parça alkol alalım :) Neden 18 yasından küöükleri dışlıosunuz?? :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 +18iz diye bir tarafımız havalandı:D o gün işte insanın hayatına bakış açısını değiştiriyor.:) okul işlerini hayırlısıyla halledersem gelirim ailevi problem çıkarsa da evden kaçacağım :D[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EnginAYAZ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 sanırım 5 mart a aldık toplanıtıyı dimi troil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Prawler, 20 Şubat 2005 23:27 tarihinde demiş ki: ben artık alkol almayacağım, ciddiyim bu sefer şarap falan da değil olay yani. Zaten şarap içecem dedim, bu sefer protakal suyu falan içerim =) yalana bak daha 1.5 saat önce içtik. efe kim olm ? :)[signature][hline] Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: EnginAYAZ, 21 Şubat 2005 22:53 tarihinde demiş ki: sanırım 5 mart a aldık toplanıtıyı dimi troil uyar gibi :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EnginAYAZ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 eheh tabi tabi bak herkezın haberı olsun 5 mart efeye de uygun cagatay da gelıyo sanırım praw dunden razı sheref de gelıo iyidir gene cekerz kafaları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ben yine toplar cemiyetimi gelirim :lol: benim ufak kardeşi de getirimde nası içilir size göstersin :lol: ayyaşın kardeşi ayyaş işte :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bende beach'ı 2. kez izledim az önce moviemax1 de maria tarlalarını gördüm bi hoş oldum... bitkisele bağlanasım geldi :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 kimyasala girmiyoruz hojam tamamen doğal.. taaa orta asya türklerine dayanır aslında bu gelenek.. kızılderililerinde barış çubuğunu hatırla(kızıl derililer türktür) Legalize This Ulan[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar