Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cosmos AddOns yardim..

CrayTotem

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar 512 ram var bende.Uzun zamandır cosmos kullanıyordum ama bu gün bi sildim 10 fps aldigim yerlerde 35 almaya basladim..Cok hosuma gitti.. Ama cosmossuzda uapamiyorum =)

AddOns dan gereksiz şeyleri silmek istiyorum ama biraz karişik geldi..En çok kullandiğim şey kordinat sistemiydi...

Biri bana ordaki gereksiz şeyleri ve en çok kasan şeyleri söyliyebilirmi...Bi temizlik yaparak kullanmayi deniyim.
Teşekkürler...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

Herkesin kullanacagı basicler belli zaten.
Second bottom bar
Right left bars
Buff timer
MAp details
Bunun dışındakiler keyfi oluyor biraz.
MEsela ben auctioneer kullanıyorum sırf bazı gereksiz para etmeyecek itemları cantada tasımıyım diye. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

Hatta auctioneeri AH de search ekranı acıkken /lootlink scan komutu yazınca o anda AHdeki ve geçmişteki fiyatlarını falan ogreniyor ve baya yararlı oluyor. 1 sefer tereli ama genelde insanlar bunu 2-3 gunde 1 yapıyormuş. Bana 1 kez yeter herhalde haftada 1 falan. yani an az kaça satılmış, max kaç gormus. Kacı buyout, kaçı bid ile satılmış vs vs vs[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

CT_Core indirdim interface içine bir addon klasörü açın onun içine atın demiş yaptım fakat karakter menüsünde addon ekranıda çıkmasına rağmen hepsi version missmatch nerden doğru düzgün bir CT_Core bulucam arnis77 yardım edersen iyi olur...

[Bu mesaj YETER tarafından 25 Şubat 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...