CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Arkadaşlar 512 ram var bende.Uzun zamandır cosmos kullanıyordum ama bu gün bi sildim 10 fps aldigim yerlerde 35 almaya basladim..Cok hosuma gitti.. Ama cosmossuzda uapamiyorum =) AddOns dan gereksiz şeyleri silmek istiyorum ama biraz karişik geldi..En çok kullandiğim şey kordinat sistemiydi... Biri bana ordaki gereksiz şeyleri ve en çok kasan şeyleri söyliyebilirmi...Bi temizlik yaparak kullanmayi deniyim. Teşekkürler...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 valla ban göre extra barlar harici gereksiz diğerleri :P[signature][hline]Burning Legion-Shindei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Veya o addonları teker teker netten bulup sadece onları yukle. Cosmos hakkaten biraz arttırıyor lagi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Aslında en sade ve en işe yarar şekilde ortaya karışık bişi yapıp nete koyucak bi babayiğit olsada bizde tembel tembel onu çekip kullansak ve hazırlayana dua etsek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Herkesin kullanacagı basicler belli zaten. Second bottom bar Right left bars Buff timer MAp details Bunun dışındakiler keyfi oluyor biraz. MEsela ben auctioneer kullanıyorum sırf bazı gereksiz para etmeyecek itemları cantada tasımıyım diye. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bişi sorcam şimdi CT_core zip'ini açıp içindeki herşeyi interface'e mi atmalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bu program sart bence herkese arkadaslar.[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ctmod kullan kasmaz.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Hatta auctioneeri AH de search ekranı acıkken /lootlink scan komutu yazınca o anda AHdeki ve geçmişteki fiyatlarını falan ogreniyor ve baya yararlı oluyor. 1 sefer tereli ama genelde insanlar bunu 2-3 gunde 1 yapıyormuş. Bana 1 kez yeter herhalde haftada 1 falan. yani an az kaça satılmış, max kaç gormus. Kacı buyout, kaçı bid ile satılmış vs vs vs[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 CT mod kasmiyomu o kadar çok?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bir kac gündür kullaniyorum hic kasmadi hatta diger arkadaslarim da bunun icin tavsiye etmisti.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YETER Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 CT_Core indirdim interface içine bir addon klasörü açın onun içine atın demiş yaptım fakat karakter menüsünde addon ekranıda çıkmasına rağmen hepsi version missmatch nerden doğru düzgün bir CT_Core bulucam arnis77 yardım edersen iyi olur... [Bu mesaj YETER tarafından 25 Şubat 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaximanrus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ctmod adresini verebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaximanrus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Gerek kalmadı buldum msj kalabalığı olduysa sorry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar