Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buyrun Yeni Versiyona Uyumlu Yeni Cosmos (Patch 1.2.4)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uğraşmak istemeyen arkadaşlar burda hazırı var buyrun güle güle kullanın :)
Cosmos124EU[signature][hline]Skullcrusher - Mosad LvL29 Dwarf Paladin

[Bu mesaj MOSAD tarafından 25 Şubat 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
indi ama zip bozuk .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 25 Şubat 2005 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
huun, 25 Şubat 2005 12:32 tarihinde demiş ki:
indi .

Başka hosta upload ettim sorun düzeldi sanırım.[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin
Mesaj tarihi:
said:
Heardalis, 25 Şubat 2005 12:33 tarihinde demiş ki:
iii de güselim zip bozuk ki :)))

Linki düzelttim sorun çıkmayacaktır.[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin
Mesaj tarihi:
EU oynayan arkadaşlar tüm Addonlardaki .toc dosyalarındaki

## Interface: 4216

satırını

## Interface: 4211

yapmaları yeterli.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot
of different places, just write a Unix operating system.
-- Linus Torvalds

Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net )
Mesaj tarihi:
verilen linklerdeki interfaceler hatalı.asıl sitede çıkana kadar kullanmayacağım ben.
ayrıca böyle bilinmedik sitelerden çektiğiniz uilerden hacklenme olasılığınız fazla olur dikkat.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
wow toc da denedim dosyaların sonunuda değiştirdim hala update olmadı gipsy mod war nasıl düzeltebilirim?[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.

[Bu mesaj Taskiranus tarafından 25 Şubat 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
cosmos yükledikten sonra olduğu için -arkadaşta da oldu- bir de buraya yazayım dedim

said:
cemad, 25 Şubat 2005 13:05 tarihinde demiş ki:
yav oyun açıldı cosmosu da yükledik ama konusma ekranında kırmızı yazıyla şu hatayı verio bana

chronos warning: maximum cpu time-limit exceeded. Largest was MONITORSTATUS_UPDATE

nedir bu yav? napmalıyım?
Mesaj tarihi:
cosmosun kendi forumlarındaki cosmos kullanıcının hesap bilgilerine ulaşıyor iddiasıda apayrı birşey tabii.kendi ui mi yapacağım şerefsizim.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
said:
cemad, 25 Şubat 2005 14:06 tarihinde demiş ki:
cosmos yükledikten sonra olduğu için -arkadaşta da oldu- bir de buraya yazayım dedim

said:
cemad, 25 Şubat 2005 13:05 tarihinde demiş ki:
yav oyun açıldı cosmosu da yükledik ama konusma ekranında kırmızı yazıyla şu hatayı verio bana

chronos warning: maximum cpu time-limit exceeded. Largest was MONITORSTATUS_UPDATE

nedir bu yav? napmalıyım?

bende de oldu. şu anda bu hata harici oldukça memnunum[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
Bendede aynı hata war ama baska sorun yok...
Umarım hack lenme ihtimali yoktur stress yaptım =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
  • Yeni Oluştur...