MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Uğraşmak istemeyen arkadaşlar burda hazırı var buyrun güle güle kullanın :) Cosmos124EU[signature][hline]Skullcrusher - Mosad LvL29 Dwarf Paladin [Bu mesaj MOSAD tarafından 25 Şubat 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 indiremedim[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com [Bu mesaj Smokey tarafından 25 Şubat 2005 12:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 evet inmiyor unknown server error verdi...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 benm indiredim linkte bir sorun yok ama bu cosmos ne işe yarıyor bi söyleseniz veya nerden bilgi alabilirim[signature][hline]SenariouS The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ben de indiremedim yav[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 indi ama zip bozuk .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 25 Şubat 2005 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 iii de güselim zip bozuk ki :)))[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: huun, 25 Şubat 2005 12:32 tarihinde demiş ki: indi . Başka hosta upload ettim sorun düzeldi sanırım.[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 evet düzeldi indirdim şimdi.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raup Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 suanda oyuna girebilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Heardalis, 25 Şubat 2005 12:33 tarihinde demiş ki: iii de güselim zip bozuk ki :))) Linki düzelttim sorun çıkmayacaktır.[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ben yine indiremiom ala ala[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 indiremiyenler ; http://www.gamerbug.net/Cosmos.zip[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 EU oynayan arkadaşlar tüm Addonlardaki .toc dosyalarındaki ## Interface: 4216 satırını ## Interface: 4211 yapmaları yeterli.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 verilen linklerdeki interfaceler hatalı.asıl sitede çıkana kadar kullanmayacağım ben. ayrıca böyle bilinmedik sitelerden çektiğiniz uilerden hacklenme olasılığınız fazla olur dikkat.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 wow toc da denedim dosyaların sonunuda değiştirdim hala update olmadı gipsy mod war nasıl düzeltebilirim?[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. [Bu mesaj Taskiranus tarafından 25 Şubat 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 cosmos yükledikten sonra olduğu için -arkadaşta da oldu- bir de buraya yazayım dedim said: cemad, 25 Şubat 2005 13:05 tarihinde demiş ki: yav oyun açıldı cosmosu da yükledik ama konusma ekranında kırmızı yazıyla şu hatayı verio bana chronos warning: maximum cpu time-limit exceeded. Largest was MONITORSTATUS_UPDATE nedir bu yav? napmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bencede acele etmeye gerek yok resmi sitede çıkınca indirirsiniz hack olayı olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 cemad bendede oldu,ui ile alakalı.sonradan abarıyor o hata.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 cosmosun kendi forumlarındaki cosmos kullanıcının hesap bilgilerine ulaşıyor iddiasıda apayrı birşey tabii.kendi ui mi yapacağım şerefsizim.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: cemad, 25 Şubat 2005 14:06 tarihinde demiş ki: cosmos yükledikten sonra olduğu için -arkadaşta da oldu- bir de buraya yazayım dedim said: cemad, 25 Şubat 2005 13:05 tarihinde demiş ki: yav oyun açıldı cosmosu da yükledik ama konusma ekranında kırmızı yazıyla şu hatayı verio bana chronos warning: maximum cpu time-limit exceeded. Largest was MONITORSTATUS_UPDATE nedir bu yav? napmalıyım? bende de oldu. şu anda bu hata harici oldukça memnunum[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ewet yaa bütün linklerde hata var.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 http://www.cosmosui.org/forums/viewtopic.php?t=5707 said: This means that MONITOR_STATUS is exceeding the CPU usage limit to ensure 30 frames per second and no less. Its just a warning, but I'll go hide it. -Alex[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bendede aynı hata war ama baska sorun yok... Umarım hack lenme ihtimali yoktur stress yaptım =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 adds on dan monitor statusu disable edince cıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar