serenay Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 evet sanırım böle bir bug var hatta bug deigilde bu olayı nasıl cozebılırım bı türlü ne deneidysem yapamadım simdi adam poison atior mesela inpor atınca fizzle olio fakat ses ve the spell fiz yazmior aynı sey stealth oluncada oliyormush hatta denedim stealth omadan mesela biri vurunca fail olior fakat yazısı gelmiyor nasıl cözebilrim sanırım zorm yüzünden oldu bunlar basına gelipe yapabilen varsa yardımcı olabilirmi?bayadır scp ile ilgilenmiyordum bu yüzden kafam basmadı :)[signature][hline]Nuwdor UO Shard accountlar freedir server ciddi deildir tamamen geyik ve eglence amaclıdır.
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 spheretables.scp de ilgili skill in altına on=@fail sysmessage you fail zart zurt ekle[signature][hline]Her gun 1 etkilik + Level sistemi + 100 yeni yaratık + 40 yeni dungeon + 80 yeni armor + 80 yeni silah www.chaos.gen.tr
serenay Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 olmiyor yine :) hicbirsey yazmıyor?[signature][hline]Nuwdor UO Shard accountlar freedir server ciddi deildir tamamen geyik ve eglence amaclıdır.
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 basina bide src koy yani on=@fail src.sysmessage bla bla[signature][hline]Her gun 1 etkilik + Level sistemi + 100 yeni yaratık + 40 yeni dungeon + 80 yeni armor + 80 yeni silah www.chaos.gen.tr
serenay Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ya onu cok denedım o kadarda deiliz :D neyse simdi olay söle zormu yükledim falan birincisi lord luk gostermıor da neyse onu hallederım 2.si cast ediorum fizzle etmior hit alınca ayrıca en son dalana gidior büyü mesela npcnin birine atiom ordan baska npc bana dalınca attıgım cast o npcye gidior nasıl halledebilirm?[signature][hline]Nuwdor UO Shard accountlar freedir server ciddi deildir tamamen geyik ve eglence amaclıdır.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 delete zorm install sphere55r[signature][hline]neden bu düzen böyle neden herkes sahte
Öne çıkan mesajlar