Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık WOW Paket (1 tane)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ciddi baglamda pakete ihtiyacım var.Eğer bana oncelik tanırsan çok sevinirim.Zira 15 gun icinde alamassam baslamamayı dusunuyorum.[signature][hline]Name: Demirbey
Speciality:Assasin
Server:Xigenon
Level:3x
Clan:PaticiK
Nationality:Orc
Mesaj tarihi:
Hehe açık arttırmayla gider bu bence =)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Mesaj tarihi:
ahah :D öle olabilir de neyse ;)
bu arada arkadaşda threadi açtı bizi burda deli etti kendisinden yazı yok :)
[signature][hline]Boo

[Bu mesaj wildpervert tarafından 24 Şubat 2005 17:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ankaradaysa yaparız bisiyler acık artırmamı olur artık bilmem :)[signature][hline]Name: Demirbey
Speciality:Assasin
Server:Xigenon
Level:3x
Clan:PaticiK
Nationality:Orc
Mesaj tarihi:
yok ankarada değilim istanbuldayım kim daha çok arzu ediyosa rüyalarında görmişse satabilirim[signature][hline]ZZzzz....
Mesaj tarihi:
hemen yarın bile alabilirim 80 milyona, hafta içi 3-4 gibi uygun bana, sana da uyuyosa istediğin herhangi bi yerde buluşur elden hallederiz, hafta sonu hiç belli olmuyor, mümkün derece hafta içiyi tercih ediyorum o yüzden[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ]

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
millet ach gibi atlıor ha :P ben bişi duydum bu arada galiba 15 milyona avaturkden sadece cd keyini alabiliormussun bole bişi varmı ben sitesini filam okudum pek bişi anlıyamadım yaf :P
Mesaj tarihi:
said:
Fah, 24 Şubat 2005 18:18 tarihinde demiş ki:
yok ankarada değilim istanbuldayım kim daha çok arzu ediyosa rüyalarında görmişse satabilirim

Baba sen ne dion ne ruyasi .... yururken yanimdan troll shaman gecti sandim dun ya !! Salyalarim akio cildircam sacimi basimi yoluom !! Ben ya !! Ben !! Vercez ne kadar istiosan =)[signature][hline]Reality is just a fucked up Dream !
Mesaj tarihi:
fazla bekleyemem yalnız, olayı abartmasak? tez şekilde edinmek istiyorum mümkünse, aklında bi fiyat varsa ona göre konuşalım ama seksen bu iş için ideal, alan memnun, satan memnun derecesinde diye düşünüyorum şahsen..[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ]

[Bu mesaj MonTezaus tarafından 25 Şubat 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Faq, 24 Şubat 2005 19:12 tarihinde demiş ki:
millet ach gibi atlıor ha :P ben bişi duydum bu arada galiba 15 milyona avaturkden sadece cd keyini alabiliormussun bole bişi varmı ben sitesini filam okudum pek bişi anlıyamadım yaf :P

Hurafe bunlar 15 milyona cdkeyi bırak kutusunu vermezler :)[signature][hline]Skullcrusher - Mosad LvL29 Dwarf Paladin
Mesaj tarihi:
Hocam walla ne zamandır arıyorum wowu. Aral ithalatın satış yaptığı firamaları da aradım bulamadım. Ben adana da yaşıyorum benim buraya olsa bile gelmiyor bu oyun. Muhtemelen oynarsam da bu şehirde oynayan tek kişi olacağım çünkü wow buraya hiç gelmemiş firmaların söylediğine göre :). Şu an internet üzerinden yurt dışından almaya çalışıyorum ama pek ümidim yok. Rüya falan demişsin ama kesin bulurum diye forumlardan falan ingilizce rehberler okudum oyun alamayınca herşey kursağımda kaldı. Eğer mümkünse oyunu bana göndermeni istiyorum. Fiyatı da 80 e de 90 a da razıyım ne diyim yeterki alabileyim. Teşekkürler zaman ayırdığın için...

[Bu mesaj Azatiwatas tarafından 25 Şubat 2005 02:00 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Azatiwatas tarafından 25 Şubat 2005 02:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hikaye bende Adanadayım üstelikde fbden beri oynuyorum . Çok da kolay oldu ustradecenter saolsun direkcdkeyimi aldım euya çevirttim paşa paşada oynuyorum , Turgut özalda tit bit diye bi yer var orda wow cdsi satılıyor sanırım us versiyonu ama . Satanlarda alırken bedava serverı yok diye uyarıyor alanlarda yok bende cdkeyi var diye muhabbet ediyor yani Adana oynayan tek kişi olduğunu düşüyorsan baya ciddi hayal kuruyosun demektir :D . Web internet kafede oynayan bir ekip bile var yine T: Özalda tabi şehir içinde var mı yok mu bilemiycem ama bu tarafta baya ir online oyun aktivitesi var .[signature][hline] Kara
Manyak gnome warlock of burning legion
Mesaj tarihi:
Walla şaşırdım çünkü irin dağıtıcısı adanaya yollamadıklarını söyledi. Dediğin yerin telefon nosu ya da dükkanın tam olarak ismini biliyor musun? Ya da öğrenebilir misin? Bunu yaparsan iyi olur, çünkü arıyorum wow var mı diyorum o ne diyorlar, artık adamlara oyunuy anlatmaktan da sıkıldım hatta bir tanesi güzel oyunmuş demişti :)
Mesaj tarihi:
Fah. Alıyorum, 25 Şubat sanırım bugün. beşiktaşdayım şu an... girip görürsen hemen şimdi alıcağım- Anadolu yakasındaysa da gelebilirim, fiyat'da da sorun yok- ne dersen odur. msn [email protected]

not: Bugün olmadığı taktirde başka yerden bulucağım. O yüzden lütfen şip şak işlem olsun.

[Bu mesaj Nomak tarafından 25 Şubat 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
95 diye teklifimi vereyim, yalnız haber bekliyorum çabucak, dediğim gibi hafta sonu yer zaman felan ayarlamak sorun oluyor, hafta içi, 3-7 arası sana da uyacak bi yerde anlaşır hallederiz[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ]

• Yeni Oluştur...