Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yamada sorun lutfen yardım

HLDUKE

Öne çıkan mesajlar

bu sorun ben ılk kez oyunu kurdugumdada vardı oyunu kuruyorum patchı yukluyorum 50 mblıgı sonra 1.2.3 pathcı kurmaya baslamadan hata verıo trg agaın cıkıo bılgısayarınızı kapatın tekrar deneyın gıbı bı msgla karsılasıyorum sonra bı cok denemeden sonra bı sekılde oyunu kurmustum ama yenı patchle bırlıkte aynı hata yıne gundemde oyunda sıfrreyı yazıp download edıo sonra masaustune donup yapması gerekn patchı yapmıo bı yardım edersenız cok sevıncem[signature][hline] Xanfire for wow

HORSELORDS Forever !!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

50 mb olan patch us serverlar için olan değilmiydi?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

yanı yada 39 olanı yuklemesı gerekenı otomatık yukluo demek ıstedıgım o sonra patch 1.2.3 u yapmıo gırıoyorum oyun klasorune ordan yapıorum 2933 mblık bısey cekıo oraya kadar tamam hersey 1.2.3 oluyor ama son patchı bı turlu cekmıo try agaın msgı cıkıyor[signature][hline] Xanfire for wow

Sosyal ağlarda paylaş

cıkan hata msgını aynen yazım buraya
the patchıng process cannot contınue untıl the game has exıted please try the followıng solutıons
1prees alt tab swıtch to the game exıt the game try agan
2-reboot your computer and run thıs program agaın

1ıncı ıcın oyun zaten acık deılkı nasıl kapatıcam anlamadım 2de bın kez tekrar baslattım denedım sorun duzelmıo bı allahın kulu yardım ederse cııden cok sevıncem[signature][hline] Xanfire for wow

Sosyal ağlarda paylaş

http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=7710
said:
i had the same problem, except no wow.exe in my processes list, and i couldn't install the patch after a reboot.

* go through the patch process untill you get the "waiting for game to close" box
* without closing this box, go to your wow directory and make a copy of wow-patch.mpq (the original is deleted when you close the failed patcher)
* exit the patcher and rename your copy of wow-patch.mpq to wow-patch.mpq
* reboot into safe mode and login as administrator
* run BNUpdate.exe from your wow directory

worked for me. hope it helps someone :)
[signature][hline]pff
Kritiğiniz bol olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sürekli error 131 almaya başladım 5 10dk da bir oyun moyun oynayamadım pff[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...