HLDUKE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bu sorun ben ılk kez oyunu kurdugumdada vardı oyunu kuruyorum patchı yukluyorum 50 mblıgı sonra 1.2.3 pathcı kurmaya baslamadan hata verıo trg agaın cıkıo bılgısayarınızı kapatın tekrar deneyın gıbı bı msgla karsılasıyorum sonra bı cok denemeden sonra bı sekılde oyunu kurmustum ama yenı patchle bırlıkte aynı hata yıne gundemde oyunda sıfrreyı yazıp download edıo sonra masaustune donup yapması gerekn patchı yapmıo bı yardım edersenız cok sevıncem[signature][hline] Xanfire for wow HORSELORDS Forever !!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HLDUKE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 1.2.3 update olmuor anlıcanız[signature][hline] Xanfire for wow HORSELORDS Forever !!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 50 mb olan patch us serverlar için olan değilmiydi?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HLDUKE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 yanı yada 39 olanı yuklemesı gerekenı otomatık yukluo demek ıstedıgım o sonra patch 1.2.3 u yapmıo gırıoyorum oyun klasorune ordan yapıorum 2933 mblık bısey cekıo oraya kadar tamam hersey 1.2.3 oluyor ama son patchı bı turlu cekmıo try agaın msgı cıkıyor[signature][hline] Xanfire for wow HORSELORDS Forever !!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HLDUKE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 cıkan hata msgını aynen yazım buraya the patchıng process cannot contınue untıl the game has exıted please try the followıng solutıons 1prees alt tab swıtch to the game exıt the game try agan 2-reboot your computer and run thıs program agaın 1ıncı ıcın oyun zaten acık deılkı nasıl kapatıcam anlamadım 2de bın kez tekrar baslattım denedım sorun duzelmıo bı allahın kulu yardım ederse cııden cok sevıncem[signature][hline] Xanfire for wow HORSELORDS Forever !!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=7710 said: i had the same problem, except no wow.exe in my processes list, and i couldn't install the patch after a reboot. * go through the patch process untill you get the "waiting for game to close" box * without closing this box, go to your wow directory and make a copy of wow-patch.mpq (the original is deleted when you close the failed patcher) * exit the patcher and rename your copy of wow-patch.mpq to wow-patch.mpq * reboot into safe mode and login as administrator * run BNUpdate.exe from your wow directory worked for me. hope it helps someone :)[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom88 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Warcraftın kendi update di ile niye uğraşıyonuzki siteden setup olarak bunlar veriliyo zira ben öle yaptım gayette ii oldu. http://www.gamershell.com/news/20240.html den çekebilirsiniz. forever WoW :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 en son patch i çekmek yeterli oluo mu? yoksa tek tek sırayla mı çekmem lazım?[signature][hline]~~~~~~Éärenwén~~~~~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ben sürekli error 131 almaya başladım 5 10dk da bir oyun moyun oynayamadım pff[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar