Des Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Forumda yok bizde var şöyle böyle falan yazmış herkes tek tek dolaştım ya yok ya düzgün çalışmıyor.Yokmu şöyle her moonsterdan ayrı bi experience alabileceğimiz lootu bölen, luck vb. şeylern açık olduğu server
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Reklam Olacakdir Ama Hardgamer2 yani (Xhearon) Olabilir.Bana Gore Sahsi Dusuncem[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz. [Bu mesaj saksuka tarafından 15 Şubat 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Edit dolu orada ama ne diyeyim yinede istiyorsan oyna.[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir...
Des Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Deneriz denemediğimz yer kalmayıncaya kadar. Yeterki bulalım bir yer alışınca bu sisteme diğer serverlar zevk vermiyor.Paralı türk serverlarındada acc var ama oynanmıyor.
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: saksuka, 15 Şubat 2005 20:20 tarihinde demiş ki: Reklam Olacakdir Ama Hardgamer2 yani (Xhearon) Olabilir.Bana Gore Sahsi Dusuncem oha! ne hg2'si saçmalamayın iyice cıvıttınız ha! titreyin ve kendinize gelin.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte?
arbay_gamers Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Çok az Kaldı Gamers Hades PvP. En iyisi olması için uğraşıyoruz. O yüzden gecikiyor.[signature][hline]Gamers Online Gaming World Web Sitesi UOGateway Gamers Zeus UO uog://43BEB17039CBB93402CDB8E7025F2D9F Gamers Kronos UO uog://DBFA7AF3D48864E8E8D9AFCDCF03578B Gamers Helios UO uog://A9781EC3B5C6A99376BD84B509C437AD Gamers Hades PvP UO uog://CF4F1EEF83D21545995C0CEB4923B78C
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 sahsen demisim![signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz.
Des Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Orasıda kapalı şuan açılırda deneriz işallah! Şöyle söylediklerini yapan bi yer yok. Herkes şunu yapıcaz bunu yapıcaz yakında diyor ama içerde bi icraat yok.[signature][hline]Yandan RohanLı
Illusion Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Xhearon Sunucusunun Hardgamer ile alakası yoktur lutfen karıştırmayalım. Level sistemli shard olarak Xhearon'u öneririm. Türk serverleri arasında.[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane
Kurt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Sindarin pvp serverına dönecek bilmiyorum oynayan warmı alternate-pk klasında ve ozelliklerinde bir server olacak tavsiye ederim doğrusu :)
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hardgamer2 gibi dedim! hardgamer demedim[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz.
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bnm bildiğim xhearon hg'nin scriptleriyle açıldı,hatta locke hg'yi açıcaktı owen'la ve diğer ismini hatırlamadığım kişiyle anlaşamadılar ve xhearon'u hg scriptleriyle açtı ( yoksa yanlışmı hatırlıyorum ?)[signature][hline]Lucas | Indinolla çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Lucas son derece yanlış hatırlıyorsun hatta bilmiyorsun :) Hg'yi açacaktı(k) ama olmadı durumlar müsait olmadı Xhearon'u kendi çabalarımızla ortaya getirdik.Locke ise sponsor oldu zaten.Hg ile hiç bir alakası yok sadece mantık aynı o kadar.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte?
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ya beyler bişi dicem alakasız olucak...ama yazmadan edemicem...ırklı levelli serverlar genelde rp yle alakasız serverlara dönüşüyolar..bu yüzden en iyisini yapın bizim gibi yapın...okul içi yada yakın arkadaş çevreniz için bi server açın 30 player olsun adam gibi rp olsun...okul sıralarındaki masaüstü frp nizi uo ya taşıyın(bi yere kadar tabi) ne skill kasma derdi olsun ne adam kesme....amaç rp olsun...(gerçekten çok iyi oluyo)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Arden Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Off neden en güzel serverlar 400 kisiyi görünce direk parali yapiolar o hardgamer'i hatirliyorumda ne günlerdi be küfür yok azdi sadece küçük kardeşlerimiz vardi edenler ama o serverin tadina doyum yoktu kapatilmicakti ora :( daha dogrusu parali olmayacakti[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun
serseri_mage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Arden, 16 Şubat 2005 20:03 tarihinde demiş ki: Off neden en güzel serverlar 400 kisiyi görünce direk parali yapiolar o hardgamer'i hatirliyorumda ne günlerdi be küfür yok azdi sadece küçük kardeşlerimiz vardi edenler ama o serverin tadina doyum yoktu kapatilmicakti ora :( daha dogrusu parali olmayacakti fatalwar Ultima Serverinde Irk sistemi var hemde süper çok yakında samurai ırkıda gelecek alt yapıları hazırmış bence denemelisin ..
Syn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Alternate-PK tarzında shard varmı? Birbirinin kopyası server açacaklarına birisi o tarz bir server açmayı denese..Belki başarılı olcaktır..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
Kurt Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 nasılsın eski gm im brnim banlamadın bizi saol apk dan Ghengis Khan diretmelerim sayesinde sindarin galiba apk 2 olcak hadi bakalım :)
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Selam sens suan ugrasıyoruz elimizde scpleri olmadıgı için bastan basladık yazmaya. Kısa sürede bitecek yeni sisteme gecicez. eski sindarin de devam edecek elbette. Az kaldı yardımcı olmak istersen bi zahmet geliver unuttum cogu şeyi msn:[email protected][signature][hline]2x Ph || 8x SkillCap || 7/24 Action || Defineler || Mini Questler || Raidler || Turnuvalar.... www.sindarin.gen.tr
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Benimde projelerim var Irk ve Map unlive tarzi. belkide unlive 2 tekrar ??!? :)[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp
Kurt Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Syntethic abi sende warmı apk nın scp leri
Deete Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 www.OttomanShard.com war. Tavsiye Edebilirim. Yeni Map-Yeni Hues larla Osmanlı Devleti'ni Yaşatmaya Calısıyor. Başarılı Bir Server Destekliyorum.
Kurt Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Abi az kaldı geliyor bilmem Alternate-pk nın eski hali gibi olurmu ama yapan Tcpip Kral bise çıkacak ortaya o kesin az kaldı acayip heyecanlıyım ya :)
hektor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Tr de boyle bi server bulamadım hg gibi zor ama yabancı server olabilir aramak lazım[signature][hline]Cold Breeze Of Sharp Sword
Öne çıkan mesajlar