Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Irk ve Level Sistemli bi tane server yok!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Forumda yok bizde var şöyle böyle falan yazmış herkes tek tek dolaştım ya yok ya düzgün çalışmıyor.Yokmu şöyle her moonsterdan ayrı bi experience alabileceğimiz lootu bölen, luck vb. şeylern açık olduğu server
Mesaj tarihi:
Reklam Olacakdir Ama Hardgamer2 yani (Xhearon) Olabilir.Bana Gore Sahsi Dusuncem[signature][hline]Msnmsgr
! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.>
Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz.

[Bu mesaj saksuka tarafından 15 Şubat 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Deneriz denemediğimz yer kalmayıncaya kadar. Yeterki bulalım bir yer alışınca bu sisteme diğer serverlar zevk vermiyor.Paralı türk serverlarındada acc var ama oynanmıyor.
Mesaj tarihi:
said:
saksuka, 15 Şubat 2005 20:20 tarihinde demiş ki:
Reklam Olacakdir Ama Hardgamer2 yani (Xhearon) Olabilir.Bana Gore Sahsi Dusuncem

oha! ne hg2'si saçmalamayın iyice cıvıttınız ha!
titreyin ve kendinize gelin.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
neden bu düzen böyle,neden herkes sahte?

Mesaj tarihi:
sahsen demisim![signature][hline]Msnmsgr
! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.>
Mesaj tarihi:
Orasıda kapalı şuan açılırda deneriz işallah! Şöyle söylediklerini yapan bi yer yok. Herkes şunu yapıcaz bunu yapıcaz yakında diyor ama içerde bi icraat yok.[signature][hline]Yandan RohanLı
Mesaj tarihi:
Sindarin pvp serverına dönecek bilmiyorum oynayan warmı alternate-pk klasında ve ozelliklerinde bir server olacak tavsiye ederim doğrusu :)
Mesaj tarihi:
hardgamer2 gibi dedim! hardgamer demedim[signature][hline]Msnmsgr
Mesaj tarihi:
bnm bildiğim xhearon hg'nin scriptleriyle açıldı,hatta locke hg'yi açıcaktı owen'la ve diğer ismini hatırlamadığım kişiyle anlaşamadılar ve xhearon'u hg scriptleriyle açtı ( yoksa yanlışmı hatırlıyorum ?)[signature][hline]Lucas | Indinolla

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Mesaj tarihi:
Lucas son derece yanlış hatırlıyorsun hatta bilmiyorsun :)
Hg'yi açacaktı(k) ama olmadı durumlar müsait olmadı Xhearon'u kendi çabalarımızla ortaya getirdik.Locke ise sponsor oldu zaten.Hg ile hiç bir alakası yok sadece mantık aynı o kadar.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
neden bu düzen böyle,neden herkes sahte?

Mesaj tarihi:
ya beyler bişi dicem alakasız olucak...ama yazmadan edemicem...ırklı levelli serverlar genelde rp yle alakasız serverlara dönüşüyolar..bu yüzden en iyisini yapın bizim gibi yapın...okul içi yada yakın arkadaş çevreniz için bi server açın 30 player olsun adam gibi rp olsun...okul sıralarındaki masaüstü frp nizi uo ya taşıyın(bi yere kadar tabi) ne skill kasma derdi olsun ne adam kesme....amaç rp olsun...(gerçekten çok iyi oluyo)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
Off neden en güzel serverlar 400 kisiyi görünce direk parali yapiolar o hardgamer'i hatirliyorumda ne günlerdi be küfür yok azdi sadece küçük kardeşlerimiz vardi edenler ama o serverin tadina doyum yoktu kapatilmicakti ora :( daha dogrusu parali olmayacakti[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun

Mesaj tarihi:
said:
Arden, 16 Şubat 2005 20:03 tarihinde demiş ki:
Off neden en güzel serverlar 400 kisiyi görünce direk parali yapiolar o hardgamer'i hatirliyorumda ne günlerdi be küfür yok azdi sadece küçük kardeşlerimiz vardi edenler ama o serverin tadina doyum yoktu kapatilmicakti ora :( daha dogrusu parali olmayacakti

fatalwar Ultima Serverinde Irk sistemi var hemde süper çok yakında samurai ırkıda gelecek alt yapıları hazırmış bence denemelisin ..
Mesaj tarihi:
Alternate-PK tarzında shard varmı?

Birbirinin kopyası server açacaklarına birisi o tarz bir server açmayı denese..Belki başarılı olcaktır..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
Mesaj tarihi:
Selam sens suan ugrasıyoruz

elimizde scpleri olmadıgı için bastan basladık yazmaya. Kısa sürede bitecek yeni sisteme gecicez. eski sindarin de devam edecek elbette.

Az kaldı yardımcı olmak istersen bi zahmet geliver unuttum cogu şeyi

msn:[email protected][signature][hline]2x Ph || 8x SkillCap || 7/24 Action || Defineler || Mini Questler || Raidler || Turnuvalar....
www.sindarin.gen.tr
Mesaj tarihi:
www.OttomanShard.com war.
Tavsiye Edebilirim.
Yeni Map-Yeni Hues larla Osmanlı Devleti'ni Yaşatmaya Calısıyor.
Başarılı Bir Server Destekliyorum.
Mesaj tarihi:
Abi az kaldı geliyor bilmem Alternate-pk nın eski hali gibi olurmu ama yapan Tcpip Kral bise çıkacak ortaya o kesin az kaldı acayip heyecanlıyım ya :)
  • Yeni Oluştur...