Lokman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 beyler ben beetle eklemek istiyorum scp si mi lazım bi sitede verdatasini buldum yani path ini ekledim verdata ya sonra bi de heralde scp mi lazım bilmiyorum ilgilenirseniz sevinirim. Ayrıca basaka bir sorum daha var ben cok verdata buldum ama taklitci olmasınını istemiyorum onların rengini degistirmek istiyorum nasıl yapcam (stat,paperdol,backpack) falan..Paint demeyin adam gibi yazi bile yazilmiyor orda ilgilenirseniz tesekkuer ederim..............
Lokman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Hayret hala cevap alamadim :D[signature][hline]Bilgini Efendisi Olmak İçin Çalişmanin Kölesi Olmak Gerekir
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 [spo1=böcük scp][chardef 0f4] defname=c_beatle_g name=Beatle can=mt_run|mt_walk DAM=6,22 ARMOR=11 RESOURCES=6 i_ribs_raw, 4 i_fur_dark //ALIGNMENT=EVIL FOODTYPE=15 0100c taming=75.0 DESCRIPTION=Dire Wolf SUBSECTION=Land (Wild) CATEGORY=Animals ON=@Create NPC=brain_animal STR={400 500} DEX={250 300} INT={51 90} PARRYING={63.0 75.0} MAGICRESISTANCE={58.0 75.0} TACTICS={150.0 170.0} WRESTLING={160.0 180.0} FAME=150 KARMA={1000 2000} CATEGORY=Drachai SUBSECTION=Beatle DESCRIPTION=The Beatle [CHARDEF 01E2] DEFNAME=C_beatle NAME=Beatle ON=@CLICK REMOVE RETURN 1 ON=@SKILLSTART REMOVE RETURN 1 ON=@NPCRESTOCK REMOVE RETURN 1 [ITEMDEF 03f10] DEFNAME=I_MT_Beatle TYPE=T_EQ_HORSE LAYER=25 TDATA3=C_Beatle [ITEMDEF I_M_Beatle] NAME=Beatle Mount ID=I_MT_Beatle TDATA3=C_Beatle LAYER=25 ON=@CREATE COLOR=0 ON=@EQUIP LINK= [ITEMDEF I_Beatle] NAME=Etheral Beatle ID=i_pet_horse_gray TYPE=T_NORMAL ON=@CREATE ATTR=14 ON=@DCLICK IF (&000000400) SRC.MESSAGE You can't mount a pet while polymorphed! RETURN 1 ELSEIF !() SRC.NEWITEM I_M_Beatle SRC.ACT.EQUIP SRC.UPDATE SRC.FIX REMOVE RETURN 1 ELSE SRC.MESSAGE You are already mounted! RETURN 1 ENDIF CATEGORY=Other SUBSECTION=Ethereal pets DESCRIPTION=Ethereal Beatle [ITEMDEF I_M_beatle_S] NAME=Dragon Mount ID=i_mt_beatle TYPE=T_EQ_HORSE LAYER=25 ON=@CREATE COLOR=0 ON=@EQUIP LINK= ON=@UNEQUIP SRC.NEWNPC=c_beatle_g SRC.ACT.COLOR= SRC.ACT.name= SRC.ACT.karma= SRC.ACT.STR= SRC.ACT.DEX= SRC.ACT.INT= var.npcuid = SRC.NEWITEM=i_memory SRC.ACT.COLOR=memory_ipet SRC.ACT.LINK= SRC.ACT.LAYER=layer_special SRC.ACT.CONT=[/spo] bu böcük scp.. verdata olayınıda photoshop ta fazla uğraşmadan yapabilirsin.. resmi kopyala sonra renk ayarlarıyla oyna hani mavi rengi yükseltiyor filan o ayarlarla renklerini değiştirip yapabilirsin.. kolay gelsin[signature][hline] ------ Nixdorf ------ Pozitiff
Lokman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ya pozitif ben ustune binilen boceklerden dedim bu ne :D hani bsler ustune biniyorya ondan istiyorum ustune binmek icin ayıda olur ustune bincem :D anlarsın ya
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 pozitif in yazdıgı zaten binilen bocek scp si msn adresimi veriyim gel ordan yardımcı olurum [email protected]
Larethian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 eğer aos destekli bir sürüm kullanıyorsan zaten içerisinde mevcut . Ama bizim gibide yaparak mul edit ve ufak bir script ile halledebilirsin. Örneğin ben ayıya thanoi (buzadam) ırkını bindiriyorum ve bunu yaparkende mul editleyerek yaptım[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Tr-Game: Everything About Games. Powered by Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
Öne çıkan mesajlar