bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 selam arkadaslar bende drake bear script leri var onlardan inince direk cantana dusuyor ben cantama dusmesini stemiyorum mesela normal bi attan inince orda kalıyor bununda boyle olmasını istiyorum bide tame edilebilmesini istiyorum yardımcı olur musunuz script assada [itemdef i_et_dragon] name=Ethereal Dragon id=i_mt_drake TDATA3=01ba layer=25 on=@create color=0ffff on=@equip link= on=@unequip src.newitem i_et_ed src.act.bounce [itemdef i_et_ed] NAME=Ethereal Dragon id=i_pet_dragon type=t_normal CATEGORY=Other SUBSECTION= Ethereal pets DESCRIPTION=Ethereal Dragon on=@create color=07a1 attr=14 on=@dclick IF (==1) src.message You can't mout an etheral pet while A Spirit Is Within You! RETURN 1 elseif (&000000400) src.message You can't mout an etheral pet while polymorphed! return 1 elseif !() src.newitem i_et_dragon src.act.equip src.update remove return 1 else src.message you are already mounted return 1 endif [EOF] bu dragona biniyorum inince cantama dusuyor yukarda belirttigim gibi nasıl yapıcam ?
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bunu normal atlardaki gibi yapabilmen için bayabir kasman gerekiyor şimdi mantığı açıklamak gerekirse bunu bir aralar yapmıştım. Mesela drake'den inince çantaya düştüğü kısımda scriptte buluyorsun o sırada ortaya yeni bir drake çıkartıyorsun "summon" yani.sonra bu çıkardığın yeni drake'e kendi özelliklerini atıyorsun uidleri felan düzenliyor onun senin olmasını sağlıyorsun buraya kadar tamam ise, daha sonra bu drake'e çift tıkladığında eğer senin ise altına bu scriptteki drake'in id'sini equip ettiriyorsun. Umarım açıklayıcı olmuştur.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Genor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Xharloan script yazan adam bunu anlarda,bu arkadaşımızın bilgisi yoksa bence açıklayıcı olmamıştır.İnanki ben bile okurken beynim bulandı yani..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 şimdi öncelikle şunu bi belirtiyim ; Bu bineğin cantana düşmesini engellemen kolay fakat; Bu hayvan normal bi binek gibi ortalıkta dolaşamaz nedeni; Bu hayvanın sahip olduğu animasyon çizimleri sadece sen ustundeyken , koşarken ve yürürken olarak belirlenmiş . Sen bu hayvandan indiğin anda yok olur . Yani silinmez animasyonu olmadığı için orda ismi gozukur ama kendisi gozukmez. Şimdi gelelim senin sorduğuna basit orda i_et_dragon itemi var . Sen bu hayvan cantandayken iki kere tıkladığında tdatasını alıp senin altında beliriyo . Sen şimdi bundan inince orda da yazdığı gibi ON=@unequip newitem=i_e_dragon act.equip bunu siliceksin i_et_dragon iteminide siliceksin . O zaman sen indiğin anda bu hayvan diğer hayvanlar gibi senin altında çıkıcaktır .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM|
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Black senin dediğinde doğru ama bu sefer altından çıksa hiç bir şey gözükmeyecek yani binek kaybolacak gibi birşey. Genor ben arkadaşa mantığı anlatayım dedim belki yazabilir yada geliştirebilir burada yardımcı oluruz bizlerde.Biraz zor belki ama ihtimal var ;)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 beyler yazın suraya ben yapamam o dediklerini cok karisik
simonare Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bence bi drake summon ettirip. buna memory del çekip tstaff tan ve birazcıkta gerekirse player vendor scriptinden örnek alınarak yapılabilir.[signature][hline]Sitemiz: Oasis UO Shard
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 yardımcı olacak yok mu ?
Öne çıkan mesajlar